Azt már egy ideje tudni, hogy az idei év utolsó napjaiban, vagy a jövő év elején indítja a TV2 Csoport a Doktor Balaton című új napi sorozatát és az Exatlon Hungary 3. évadát. A médiavállalat azonban nagy meglepetésre most bejelentette, hogy mindkét műsor már a karácsony utáni napokban képernyőre kerül. A mi kis falunk alkotóinak új sorozata, a Doktor Balaton december 27-én, vasárnap a Tények után dupla részekkel debütál a TV2-n. Az Exatlon Hungary 3. évada pedig december 28-án, hétfő este veszi kezdetét a csatornán. Innentől mindkét produkció minden hétköznap este képernyőre kerül. Részletek a csatorna közleményében:

Humor, szerelmek és csalódások, titkok és váratlan fordulatok, szövevényes, zűrös ügyek… Doktor Balaton címmel érkezik a TV2 legújabb napi sorozata, melynek helyszíne a balatonfelvidéki Balatonmeggyes és Budapest, a cselekmény középpontjában pedig az egyedülálló gyógyvíz áll. A Mészáros András címszereplésével készülő dramedy rengeteg izgalmat tartogat majd a nézők számára, ahol többek között olyan nagyszerű színészekkel találkozhatnak hétköznap esténként, mint Bodrogi Gyula, Voith Ági, Hirtling István, Gula Péter, Pálfi Kata, Sárközi-Nagy Ilona, Tenki Dalma, Ujlaki Dénes, Amrus Asma, Király Attila vagy Bezerédi Zoltán.

„Több szálon futó cselekménye van a sorozatnak, és egy-egy szereplő, így az általam alakított Dr. Balla Tóth András, Doktor Balaton élettörténete is elég összetett, és bőven tartogat meglepetéseket. András útkereső ember, aki próbálja megtalálni a helyét a világban. Nagyon erős az igazságérzete, általában az egyenes utat választja, de a magánéleti felelősségvállalással komoly problémái vannak, ami bőven szül konfliktusokat, hogy a családját és annak titkait ne is említsem” – árulta el a sorozat címszereplője, Mészáros András.

hirdetés

A sorozat főcímdalát Vastag Csaba énekli. A főcím képi világában felvillannak a sorozat emblematikus történetelemei grafikus, animációs formában. Hangzásában arra törekedtek a készítők, hogy a folklórt vegyítsék modern elemekkel. A Doktor Balaton főcíme most először látható:

A “magyar Dallas” ötletgazdája és producere Diószegi Judit, gyártója a ContentLab&Factory, amely számos magyar sikersorozatot jegyez.

Két évad, 190 epizód és több, mint 3500 versenyfutam után újra jön az Exatlon Hungary. A TV2 extrém sport-realityjére nem kell sokat várni a rajongóknak, hiszen már az idei évben, december 28-tól képernyőre kerül a Bajnokok és Kihívók párharca. Az Exatlon Hungary ezúttal is a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, ahol már a jól ismert, embert próbáló akadálypályák mellé még nehezebb, nagyobb kihívást jelentő és látványosabb pályák épültek, hogy otthont adjanak a nem mindennapi küzdelemnek. Az Exatlon Hungary műsorvezetője Palik László, a pálya szélén pedig ebben az évadban is Gelencsér Tímea faggatja majd a versenyzőket a műsor riportereként.

A Bajnokok csapatában rajthoz áll a háromszoros olimpiai, kilencszeres Európa- és világbajnok kajakozó Szabó Gabriella, a tizenháromszoros showtánc világbajnok Kocsis Lili, a tizenkétszeres magyar bajnok kajakozó Szendy Lilla, a cselgáncs Európa-bajnok Szabó Franciska, a street workout világkupa győztes, többszörös magyar bajnok Szarka Ákos, a sokszoros magyar bajnok műugró, Somhegyi Krisztián, a profi országúti kerékpáros, korosztályos magyar bajnok, Móricz Dániel és a vitorlás korosztályos világbajnok, windsurf magyar bajnok Bors Máté. Velük veszi fel a harcot a Kihívók csapata, azaz Bencsik Lili, Buzás Dorottya, Kőnig Anna, Török Lívia, Balogh Richárd, Herczeg-Kis Bálint, Nagy Dani és Pálfi Gergő.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban