Január elejétől esténként vadonatúj struktúra lesz látható az RTL-en. Hétköznaponként már nem kerül képernyőre a karácsony előtt véget érő A Város Királynői és a Kanapéhuszárok. A csatorna hétvégéi is teljesen átalakulnak, ugyanis ezen a héten, az ünnepi időszak előtt befejeződött a LEGO Masters, valamint nagyszabású showműsorral sem készül a csatorna az év első hónapjára. Helyettük hétköznap és mindkét hétvégi napra is érkezik saját gyártás, így a holtszezon ellenére minden nap lesz újdonság a tévéadón. Lássuk a részleteket!

hirdetés

Január 2-án, kedden indul az új, 2024-es struktúra az RTL-en. A Fókusz továbbra is 18:55-kor lesz látható a csatornán. A Barátok közt készítőjének vadonatúj napi sorozata, …a szomszéd tehene január 1-jén, 18:50-kor debütál a csatornán, ám 2-tól már hétköznaponként 19:50-kor lesz látható. A széria után, A mi kis falunk 3. szezonjának ismétlése folytatódik, ám a mostani kezdési időponthoz képest 20 perccel később, 20:40-kor fog indulni.

A sorozatot követően hétfőtől csütörtökig továbbra is az Éden Hotel legújabb epizódjai kerülnek képernyőre, azonban a reality kezdési időpontja is változik. Miller Dávid műsora ugyanis 22:35 helyett, 21:55-től lesz látható. A produkció a jövő évtől már nem csak 3, hanem 8 epizódos lemaradásban lesz az RTL-en az RTL+-os megjelenéshez képest. A produkciót januárban sem vetítik majd péntekenként, ezen a napon dupla A mi kis falunk ismétlés kerül sugárzásra.

Január 6-tól az RTL hétvégéi is megváltoznak. Szombatonként a Fókusz Plusz továbbra is 19 órakor indul a csatornán, de az ünnepek előtti időszakhoz képest 30 perccel hosszabb lesz. 20 órától A mi kis falunk 8. szezonjának második fele érkezik majd. A népszerű magyar szériát 21:20-tól filmek fogják követni.

Vasárnaponként – január 7-től -, pedig a Cápák között 7. évada lesz látható. A megújuló üzleti showműsor vasárnaponként 19 órakor kezdődik majd. A produkció után, 20:45-től filmeket fognak vetíteni az RTL-en.

hirdetés

Keddtől változik az RTL esti műsorrendje

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon