Az elmúlt hónapokban hétköznaponként és hétvégente egyaránt több szórakoztató műsor is képernyőre került az RTL-en. A produkciók azonban az ünnepek közeledtével a vége felé tartanak. A csatornán megtekinthető műsorok közül három is befejeződik a karácsonyi időszak előtt.

hirdetés

A Város királynői december 4-én, hétfőn indult az RTL-en. A The Real Housewives legújabb magyar adaptációja azóta hétköznap esténként látható a tévéadón. A produkció jelenlegi szezonja azonban 15 epizódot követően, a héten véget ér. A Város királynői utolsó része december 22-én, most pénteken 19:50-kor kerül képernyőre.

A Kanapéhuszárok november 24-én, pénteken debütált az RTL-en. A reality azóta péntek esténként jelentkezik új adásokkal. A produkció azonban hamarosan véget ér. A műsor 5., egyben utolsó része december 22-én, most pénteken 21:15-től lesz látható a csatornán.

A LEGO Masters 1. szezonja november 18-án, szombaton indult az RTL-en. Puskás-Dallos Péter műsora azóta szombat esténként kerül képernyőre a csatornán. Az előző produkciókhoz hasonlóan azonban ez is befejeződik karácsony előtt. A LEGO Masters 6., utolsó adása december 23-án, most szombaton lesz látható a tévéadón.

hirdetés

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre

Vasárnap este műsorváltozás lesz a RTL-en

Berendelték a Trónok harca készítőinek Netflix sorozatának folytatását

Napokon belül két saját gyártású műsor is érkezik a Spektrum csatornáira