A múlt héten ért véget A Tanár 4., egyben utolsó évada, az RTL Magyarország pedig azonnal új szériát indít a sávjában. Itthon nagyon népszerűek a gasztronómiával kapcsolatos műsorok, több ilyen típusú reality is képernyőre került az elmúlt években (pl.: A Konyhafőnök, A Konyhafőnök VIP, Mestercukrász). Most egy gasztro témájú szitkom magyar adaptációja érkezik az RTL Klubra. Az utóbbi időszakban nem készült itthon ilyen műfajú széria. A Séf meg a többiek ma 20 órakor debütál az RTL Klubon. A sorozat mostantól szombatonként lesz látható új epizódokkal, melyek egyenként nagyjából 30 perc hosszúak.

(Fotó: RTL Magyarország/Bielik István)

A történet szerint a Monet nevű étterem az egyik legjobb fine dining hely Budapesten. Az étterem séfje Győző, aki alkoholista és sportfogadás-függő. A konyhában csupa különleges szerzet dolgozik a keze alá: alvilági múltú halszakács, lopkodó késvirtuóz, dadogó séfhelyettes, francia származású meleg cukrász és egy orosz mindenes. Ebbe a nem mindennapi csapatba csöppen bele Milán, aki egy zöldfülű szakács. A séf eleinte nem kedveli, azonban később a szárnyai alá veszi. Milánnak szüksége van a szövetségesekre, ugyanis mielőtt jelentkezett az állásra, egy egyéjszakás kalandba keveredett a hely csinos üzletvezetőjével, Vikivel.

A produkció főszereplői a séfet alakító Schneider Zoltán, az újonc szakács bőrébe bújó Jéger Zsombor és a Keresztanyu sztárja, a Vikit játszó Dobos Evelin. Rajtuk kívül pedig Farkas Ádám, Kiss Anna Laura, Bogdányi Titanilla, Pavletits Béla, Csonka András, Mészáros Máté, Borsi-Balogh Máté, Fehér László, Juhász István, Balázsfi Alexandra és Kakasy Dóra is szerepelnek a szériában. A Séf meg a többiek kreatív producere Herman Péter, vezető rendezője Anger Zsolt, további rendezője pedig Spáh Dávid.

Vajon Milán megállja a helyét ebben a különleges csapatban? A séf hogyan reagál arra, hogy az étteremmel szemben nyílik egy konkurens hely? Ki a Monet igazi főnöke, Viki, az üzletvezető vagy Győző, a séf? Kiderül mától minden szombat este az RTL Klubon és az RTL Moston!

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

Megérkezett a Stranger Things 4. évadának első felének végső előzetese

Új időpontba kerül A mi kis falunk az RTL Klubon

Itt A nagy pénzrablás koreai verziójának első előzetese

Már most megnézhető a Stranger Things 4. évadának eleje és több új infó is érkezett

7 évad után véget ér az egyik népszerű amerikai sorozat

3 év szünet után tér vissza az 500 az ATV-re (x)