Szombattól (szeptember 16.) egy keddi bejelentés alapján a semmiből elindították A mi kis falunk 8. évadát az RTL-en, melyből 19 órakor le is ment az első epizód. Ezzel nyilván a szombati napjukat és a The Voice-t próbálják erősíteni. Azonban a csatorna hétköznap estéi sem igazán működnek. A Konyhafőnök nagy különbséggel kikap a TV2 Séfek séfe főzős műsorától, de amíg előbbi produkció képernyőn van, még nem dől be az RTL, ugyanis a gasztroreality közepes számokat produkál. Amint azonban A Konyhafőnök véget ér, teljesen összeomlik az RTL nézettsége. Úgy látszik, ezt most elégelte meg a tévétársaság.

hirdetés

Hétfőtől komolyabb műsorváltozás lesz hétköznap késő esténként az RTL-en és bekerül a főműsoridő végére az a program, amihez mindig nyúlnak, ha nem elégedettek az eredményeikkel. Szeptember 18-tól ugyanis A Konyhafőnök után visszatér A mi kis falunk napi ismétlése a csatornára – szúrta ki a SorozatWiki. A legnézettebb magyar sorozat újravetítését az első évad legelső epizódjával indítják. Ezeket a részeket az RTL-en és a Coolon az elmúlt években legalább már hússzor megismételték, de mindig volt rájuk érdeklődés.

A mi kis falunk napi ismétlése 22 óra után, de változó kezdési időpontban lesz látható, mely leginkább attól függ majd, hogy az adott napon, éppen milyen hosszú lesz A Konyhafőnök. Hétfőn még nem annyira későn, 22:00-kor, kedden már 22:30-kor, szerdán 22:15-kor, csütörtökön 22:30-kor, pénteken viszont ismét 22:00-kor lesz képernyőn a falus produkció. Ezzel a döntéssel az is együtt jár, hogy az RTL betámadja a TV2 legújabb realityjét, mely ugyanúgy hétfőn debütál. A Kőgazdag fiatalok – Rich Kids Hungary minden hétköznap 22:25-kor érkezik, így nagyrészt A mi kis falunkkal szemben megy majd.

A műsorváltozás miatt az RTL Híradó – Késő esti kiadás kikerül a főműsoridőből és 22:25 helyett, 23:10-23:25 között kezdődik majd. Ezen kívül az olyan produkciók, mint a Házon kívül és a XXI. Század – melyek eddig is 23 óra után voltak képernyőn -, innentől még később lesznek láthatóak.

hirdetés

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en