Március 17-e óta látható a Next Top Model Hungary vasárnap esténként a TV2-n. Az első három adása vasárnap kora este közepes nézettséggel futott, de kikapott A renitens sorozattól. Valószínűleg emiatt múlt vasárnap egy műsorváltozást követően a TV2 átrakta a modelles produkcióját 20 órára, így kiszedte az RTL magyar sorozata sávjából. Ezen a héten napokon keresztül, a korábbi programrend volt megtalálható a csatorna hivatalos tévéműsorában, így nem lehetett tudni, hogy a Next Top Model Hungary ezen a héten hánykor lesz. Azonban nemrég újabb műsorváltozásról döntöttek a TV2-nél.

hirdetés

Vasárnap megint későbbre pakolják a modelles produkciót, így megint teljesen átalakul az estjük. 18:55-re ismét bekerült egy előre nem tervezett Tények Plusz, mely teljes egészen az RTL krimisorozatával szemben kerül majd képernyőre. A Next Top Model Hungary 65 perccel később lesz látható, 18:55 helyett, pontban 20 órakor. Az Egyszerűen bonyolult című film ezért jóval később, 22:15-kor lesz megtekinthető.

A mostani műsorváltozás nem csak ezt a hetet érinti, hanem jövő vasárnap is későbbre pakolták a TV2 modelles realityjét, így most már fixen 20 órára kerül a produkció.

Néhány napja szombaton is műsorváltozásról döntött a csatorna, ennek részletei korábbi hírünkben olvasható.

hirdetés

Megérkezett a Dűne előzménysorozatának első előzetese

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb júniusi újdonságai

Idén is adományt gyűjt a Fókusz Plusz a gyermekek részére

Vadonatúj előzetest kapott a Sárkányok háza 2. évada

Hamarosan hazánkban is látható lesz A renitens eredeti, francia verziója

Kiderült, hogy mikor érkezik A Gyűrűk Ura előzménysorozatának 2. évada a Prime Videóra