Március 17-én indult a Next Top Model Hungary és azóta vasárnap kora esténként látható a TV2-n. A realityből eddig 3 adás került képernyőre, átlagosan közepes nézettséggel, azonban minden egyes alkalommal kikapott A renitenstől. A mostani héttől azonban egy komoly műsorváltozás mellett döntött a TV2 és a modellversenyt kiveszik az RTL magyar sorozatának sávjából – vette észre a SorozatWiki.

hirdetés

18:55-től egy eddig be nem tervezett Tények Plusz lesz látható a csatornán, mely eltart majd A rentines új epizódjának végig. A Next Top Model Hungary 65 perccel későbbre, 18:55-ről  20:00-ra kerül és az eddigieknél jóval hosszabbá válik. A bruttó (reklámokkal együtt mért) adásideje körülbelül 2 óra 45 perces lesz, így 22:45 körül lehet csak vége. Azt nem tudni, hogy a hosszabbítást miként oldják meg.

A változás miatt az 57 másodperc című film 21:10-ről, 22:50-re kerül, míg az Elrabolva 23:20 helyett, éjfél után 55 perccel sugározzák majd. A műsorváltozás a hétvégén csak a vasárnapot érinti, a szombati program változatlan marad.

hirdetés

Keddtől változik az RTL esti műsorrendje

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon