Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója április végén egy konferencián bejelentette, hogy hamarosan több saját gyártású műsor is érkezik a tévétársaság csatornáira, melyek közül az egyik a Next Top Model Hungary. Augusztusban kiderült, hogy 2024-ben érkezik a produkció a TV2-re, azt azonban egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor.

hirdetés

Most viszont bejelentették, hogy az Ördög Nóra műsorvezetésével készült Next Top Model Hungary március 17-én, vasárnap 19 órakor indul a TV2-n. A tehetségkutató valóságshow ezt követően minden vasárnap képernyőre kerül majd. A műsorban 16 lánynak hétről hétre bizonyítania kell, hiszen szépségük mellett rátermettségükkel és személyiségükkel is meg kell győzniük az ítészeket. A 4 tagú szakmai zsűriben ott lesz Tomán Szabina, a Cápák között korábbi cápája, Tombor Zoltán nemzetközi divatfotós, Merő Péter divattervező és Axente Vanessa nemzetközi modell is.

A verseny győztese elnyeri a Magyarország Következő Top Modelje címet, vele együtt 10 millió forintot, valamint két évre szóló exkluzív modell szerződéssel lesz gazdagabb az Icon Modell Managment jóvoltából. Emellett 2024-ben a Schwarzkopf Gliss Hajápolási Márka magyarországi nagykövete lehet és szerepel majd a JOY magazin címlapján is.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része