Az elmúlt hetekben több műsorváltozás is volt a TV2-n, így szinte folyamatosan átalakultak a csatorna szombat és vasárnap estéi. Múlt héten szombaton 1 órával hamarabb kezdődött a Sztárban sztár leszek és két hét után visszatért a Szerencsekerék VIP. A vetélkedő vasárnap is új résszel jelentkezett. Idáig nem lehetett tudni, hogy miképp alakul a TV2 következő hétvégéje, most azonban újabb műsorváltozás mellett döntöttek. Lássuk a részleteket!

hirdetés

Szeptember 30-án, most szombaton is teljesen elmarad a Tények Plusz, mely eredetileg 18:55-kor indult volna. A múlt héthez hasonlóan, 18:55-kor a Mutasd a hangod! vadonatúj része lesz látható, ám eredetileg csak 21:10-kor, a Sztárban sztár leszek! után került volna képernyőre. A Sztárban sztár leszek! 3. középdöntője az eredetileg kiírt 19:30-hoz képest csak 20 órakor jön a csatornára. Az átalakulós műsor után a Csak szexre kellesz helyett, a Fekete Özvegy lesz látható.

Október 1-jén, most vasárnap a Sztárban sztár leszek! ismét 18:55-kor fog indulni. Utána azonban elmarad az eredetileg 20:35-re kiírt Mutasd a hangod 5. adása. A playback-es műsor helyett, 21 órától a Fekete párduc lesz látható a TV2-n, ami eredetileg 22:05 kezdődött volna. A Marvel filmet a Halálosabb iramban követi majd.

A Szerencsekerék VIP szünetre vonul, amiről korábban itt írtunk.

hirdetés

Keddtől változik az RTL esti műsorrendje

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon