Nagy átalakításon megy keresztül a Barátok közt, mely rá is fér az idén 20 éves sorozatra. Január végén írtuk meg, hogy távozik a Sztárek Andrea által megformált dr. Mórocz Emília, ugyanis kiírták a sorozatból. A színésznő azóta el is tűnt a képernyőről. A pszichológusnő után azonban szinte az egész család távozik a Mátyás király térről. Múlt pénteken a Markovics Milánt játszó Venczli Alex is eltűnt a produkcióból. Emília unokaöccse és Luca barátja a történet szerint az anyukájához kellett költözzön, így elképzelhető, hogy még újra feltűnik a szériában.

Szintén távozik a Gál Irmát alakító Borbáth Ottília. A sorozatban Emília anyukája egy több hónapos, világ körüli útra megy. Az Irmát megformáló színésznő egyelőre még látható a szériában, de várhatóan napokon belül az ő karaktere is elhagyja a Mátyás király teret. A négy tagú családból tehát úgy néz ki, csak Natasa marad a Barátok köztben.

Pár napja írtuk meg, hogy Aradi Balázs után a korábban Szilágyi Andreát alakító Deutsch Anita is visszatér a sorozatba. A jubileumi év miatt a következő hónapokban újabb változások várhatóak a produkcióval kapcsolatban. (Fotó: RTL Klub)

Ilyen lesz A Csontember, az RTL Klub napokban induló új amerikai sorozata

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

Megismétlik az egyik RTL-es csatornán a Bátrak földjét

A Zsivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához