Nagy átalakításon megy keresztül a Barátok közt, mely rá is fér az idén 20 éves sorozatra. Január végén írtuk meg, hogy távozik a Sztárek Andrea által megformált dr. Mórocz Emília, ugyanis kiírták a sorozatból. A színésznő azóta el is tűnt a képernyőről. A pszichológusnő után azonban szinte az egész család távozik a Mátyás király térről. Múlt pénteken a Markovics Milánt játszó Venczli Alex is eltűnt a produkcióból. Emília unokaöccse és Luca barátja a történet szerint az anyukájához kellett költözzön, így elképzelhető, hogy még újra feltűnik a szériában.

Szintén távozik a Gál Irmát alakító Borbáth Ottília. A sorozatban Emília anyukája egy több hónapos, világ körüli útra megy. Az Irmát megformáló színésznő egyelőre még látható a szériában, de várhatóan napokon belül az ő karaktere is elhagyja a Mátyás király teret. A négy tagú családból tehát úgy néz ki, csak Natasa marad a Barátok köztben.

Pár napja írtuk meg, hogy Aradi Balázs után a korábban Szilágyi Andreát alakító Deutsch Anita is visszatér a sorozatba. A jubileumi év miatt a következő hónapokban újabb változások várhatóak a produkcióval kapcsolatban. (Fotó: RTL Klub)

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója