.

Újabb főszereplő távozik a Mintaapákból

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. február 13. 10:19
A Mintaapák 1. és 2. évada között hangos botrányok közepette távozott a sorozat főszereplőinek nagy része. Fenyő Ivánt a TV2 Csoport váltotta le, helyére pedig Kamarás Iván került. Nem sokkal később először Szabó Kimmel Tamás, majd Kovács Patrícia kilépett a szériából, a karaktereik megformálását pedig Száraz Dénes és Szávai Viktória vették át. Végül pedig Klem Viktort cserélték Makranczi Zalánra. Úgy látszik a sorozat 2. és 3. szezonja között sem ússzuk meg nagy távozás nélkül.
A Mintaapák 3. évadában már nem lesz látható Polyák Lilla - tudta meg a Blikk. Azonban a korábbi esetektől eltérően, a helyére nem érkezik új színésznő, hanem vele együtt Kovács Klára karakterét is kiírják a történetből. A bulvárlap információi szerint a döntést a sorozat producerei hozták meg. Polyák Lilla távozásának hátterében a Blikk információi szerint az is állhat, hogy a színésznőnek voltak problémái a forgatáson. A Mintaapákat gyártó IKO tavaly nyáron a korábbi sztárok egy részétől az általuk támasztott irreális feltételek és emberi, illetve magatartásbeli problémák miatt vált meg. Azt nem tudni, Lilla esetében is így volt-e, de az valószínűsíthető, hogy nem volt minden felhőtlen. A TV2 Csoport azonban ezzel ellentétes nyilatkozatot küldött a lapnak.
"Polyák Lilla távozása kizárólag az új történetszál megjelenésével függ össze. Minden sorozat életében egy újabb szezon indulása lehetőséget ad a megújulásra. A Mintaapák harmadik évada az új karakterek megjelenésével minden eddiginél izgalmasabb fordulatokat tartogat a nézőknek. A folytatásban nem szerepel Klára karaktere, az őt megformáló Polyák Lillának ezúton is köszönjük a munkáját" – válaszolta a Blikknek a TV2 Csoport Sajtóosztálya.


További hírek

Jövő héten szünetre megy az egyik fontos magyar sorozat az RTL Klubon

Az RTL is beszállt az Aranyélet készítőjének frissen díjat nyert sorozatötletébe

Márciusban új évaddal folytatódik az egyik legnépszerűbb kórházas sorozat Magyarországon

Új évaddal tér vissza az RTL Klub egyik fontos magyar sorozata