A 80-as években játszódó misztikus sorozat, a Stranger Things várva várt 4. évadának forgatását hosszabb szünet után tavaly szeptemberben sikerült folytatniuk. Múlt hónapban érkezett egy friss előzetes is, azonban a premierről egyelőre nincs információ. Korábban már kiderült, hogy 8 új szereplő is csatlakozott a sorozathoz, többek közt a Trónok harca egykori sztárja is. Most újabb 4 színész kiléte látott napvilágot, akik szerepelni fognak az új etapban.

hirdetés

A szereplőgárdához csatlakozott Amybeth McNulty, aki az Anne E-vel a végén! című szériában játszotta a címszerepet. A színésznő egy Vickie nevű lányt fog alakítani, aki egy jó fej és gyorsan beszélő, együttesekért rajongó tinédzser. A karakter az egyik főszereplő figyelmét is felkelti. Myles Truitti (A kötelék) Patrick-et fogja megformálni, aki egy hawkinsi baseball sztár. Rengeteg baráttal, tehetséggel és egy igazán jó élettel ajándékozta meg a sors, ám ez egészen addig tart, amíg sokkoló események ki nem rántják alóla a talajt.

Regina Ting Chen (Az alvilág királynője) Ms. Kelly-t, egy népszerű tanácsadót alakt majd, aki rendkívül törődik a diákjaival, különösen azokkal, akik a leginkább küszködnek. Grace Van Dien (Greenhouse Akadémia) pedig a gimi vezető pomponlányát és legnépszerűbb diákját, Chrissy-t formálja meg. A lány azonban a látszólag tökéletes felszín alatt sötét titkokat rejteget.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en