A 80-as években játszódó misztikus sorozat, a Stranger Things 4. évadának első előzetese tavaly februárban jelent meg. Most több mint egy év elteltével újabb betekintést nyerhetünk a széria folytatásába, amiből arra következtethetünk, hogy egy másik régi szereplő is visszatérhet Hopper és Billy (Dacre Montgomery) mellett. Továbbá új karakterek is felbukkannak majd, ugyanis 8 szereplő is csatlakozott korábban a 4. szezon szereplőgárdájához. A friss előzetes a cikk végén megtekinthető.

Az Elevenre (Millie Bobby Brown) fókuszáló beharangozó videóban a Hawkins Nemzeti Laboratórium látható, ahol Dr. Martin Brenner (Matthew Modine) kísérleteket hajtott végre gyerekeken, többek közt a lányon is. Ebből arra lehet következtetni, hogy az orvos, akiről azt hihették a nézők, hogy az első évad során meghalt, ebben az etapban újra feltűnhet. Az előzetes mellett egy számsor is szerepel (002/004), tehát feltehetőleg még kettő videó érkezik a bemutatóig. 

9 részesre tervezett új etap eredetileg 2020-ban jelent volna meg, ám a koronavírus-járvány miatt leállt a forgatás, ezzel pedig a bemutató is csúszik. Bár pontos premierdátumot még nem lehet tudni, a Mike Wheelert alakító Finn Wolfhard nem rég elárulta, hogy a Stranger Things folytatása valószínűleg csak jövőre érkezik. Ebben az esetben a rajongóknak akár 3 évet is várniuk kell két évad között.

Ilyen lesz A Csontember, az RTL Klub napokban induló új amerikai sorozata

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

Megismétlik az egyik RTL-es csatornán a Bátrak földjét

A Zsivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához