Péntek hajnalban meghalt Tompos Kátya, Jászai Mari- és Junior Prima díjas népszerű színművész és énekes. A sznésznő hosszan tartó betegség után, mindössze 41 éves korában hunyt el. Egyik legismertebb alakítását a Valami Amerika 2. és 3. részében nyújtotta, ahol Vivient, Bala lányát formálta meg.

hirdetés

A tavaly megjelent, a filmek folytatásaként készült Valami Amerika sorozatban azonban nem volt látható, helyét Földes Eszter vette át. A Fókusz péntek esti adásában többek közt Herendi Gábor, a Valami Amerika filmek és a széria rendezője is megemlékezett Tompos Kátyáról. A direktor elárulta, hogy a sorozatban azért nem Tompos játszotta Vivient, mivel akkor már olyan állapotban volt Kátya, hogy nem tudta elvállalni a szerepet.

“Ami nagyon szomorú volt, és tényleg nehéz szívvel mesélem, hogy most készítettünk a csatornának egy Valami Amerika sorozatot, és abban a Bala lányaként szerepelnie kellett volna – és már sajnos a betegség úgy elhatalmasodott rajta, hogy nem tudta már vállalni. És ez nagyon-nagyon fájt, mert nagyon szerette volna csinálni, én is nagyon szerettem volna, de egyszerűen fizikailag nem volt olyan állapotban, hogy ezt vállalja”

– mondta Herendi Gábor.

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai