A Cápák között 2019 februárjában debütált az RTL Klubon. Az üzleti reality első 5 évada kivétel nélkül az év első hónapjaiban került képernyőre és legalább kilenc adásból állt mindegyik etap. A produkció 6. szezonja azonban teljesen eltért a többitől, a „ráadás-évad” ugyanis szeptember 3-án indult és csupán 5 részes volt. Október elején kiderült, hogy berendelték az üzleti reality 7. évadát is.

hirdetés

Csütörtök délelőtt, az év egyik legnagyobb televíziós eseményén, a Big Picture konferencián Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese több információt is elárult az új szezonnal kapcsolatban. Bejelentette, hogy a Cápák között 7. évada 2024 elején érkezik az RTL-re, valamint azt is, hogy rekordhosszúságú lesz. Ez azt jelenti, hogy legalább 14 részből áll majd. Ezen kívül azt is nyilvánosságra hozta, hogy a következő szezon régi és új cápákkal érkezik majd.

A konferencia nagy bejelentéseiről a nap során folyamatosan beszámolunk, így most ezért is érdemes sűrűn olvasni a SorozatWikit!

hirdetés

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik májusban a Netflixre

Három részletben érkezik a Cobra Kai utolsó évada a Netflixre

Megjelent Benedict Cumberbatch vadonatúj minisorozatának első előzetese

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei