Tavaly szeptemberben elsőként írtuk meg, hogy Fórizs Tibor lett a Sony Pictures Television Networks régiós programigazgatója. Pár héttel később, októberben egy görög médiavállalat, az Antenna Group vásárolta meg a Sony kelet-közép-európai csatornáit és a szakember az új cégben is ugyanebben a pozicióban maradt. A cégcsoport a térségben, többek között Magyarországon is AXN almárkás tévéadókat üzemeltet, ezen kívül itthon övék a hatalmas ismertséggel bíró VIASAT3 és VIASAT6 is, valamint a VIASAT Film (korábbi Sony Movie Channel) és VIASAT2 (korábbi Sony Max).

hirdetés

A SorozatWiki információi szerint Fórizs Tibor 8 hónap után távozik az Antenna Entertainment régiós programigazgatói pozíciójából. A hírről megkérdeztük a tévétársaságot, ahol megerősítették a változást és az alábbiakkal indokolták:

“Az Antenna Entertainment programming divíziójához tartozó funkcionális egységekben jelenleg egy strukturális újragondolás van folyamatban, amely a Programming Director pozíciót is érintette. Fórizs Tibor távozása után a programming részlegben végbemenő folyamatok lebonyolítását Francesco Denti segíti külsős tanácsadóként. A szakember 20 éves tapasztalattal rendelkezik – pályafutása során többek között a Fox Networks csoport közel-keleti részlegénél felelt alelnökként a szórakoztató csatornákért. A Programming Director pozícióról a strukturális átalakítások után fog dönteni a vállalat”

– válaszolta az Antenna Entertainment a SorozatWikinek.

hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G