A SorozatWiki információi szerint Fórizs Tibor lett a Sony Pictures Television Networks régiós programigazgatója. Az elődje tavaly novemberben távozott és ez a fontos pozíció egészen mostanáig betöltetlen volt. A médiavállalat a kelet-közép-európai tévés piac egyik fontos szereplője, a régióba tartozó legtöbb országban üzemeltet csatornákat. Itthon a VIASAT3, a VIASAT6, AXN, Sony Max és Sony Movie Channel tévéadók tartoznak hozzájuk.

Fórizs Tibor 23 évig az RTL Magyarország fontos szakembere volt. 1998-ban csatlakozott a tévétársasághoz, mint filmbeszerző és szerkesztő. 2002-ben lett az RTL Klub műsorbeszerzési és műsorszerkesztési osztályvezetője. 2015-től az RTL Magyarország műsorbeszerzési igazgatójának nevezték ki, akkor már nemcsak a főcsatorna, hanem a kábelportfólió csatornáinak a tartalmi akvizíciója is hozzá tartozott. Végül idén január végén távozott a médiavállalattól.

A hírrel kapcsolatban megkerestük a Sony Pictures Television Networks-t, ahol a SorozatWikinek a programigazgató érkezését megerősítették, de sem médiavállalat, sem az új vezető nem kívánt nyilatkozni.

A nyáron adtunk hírt arról, hogy a SorozatWiki szerint a Sony Pictures Television Network eladja a teljes kelet-közép-európai portfólióját, benne az összes tévécsatornájukkal. Úgy tudjuk a vevő a legnagyobb görög médiavállalat lehet, a teljes hír itt olvasható.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, mikor ér véget A bosszú csapdájában

Premierdátumot kapott a Netflix bűnügyi sorozatának utolsó évada

Kiderült, hogy hány órakor lesz látható a Remények földje 3. évada

Új falus sorozat indul ma este (x)

Már a 7. évadával tér vissza ma este az egyik népszerű magyar műsor (x)

Majka egy évig távol maradhat a tévézéstől