Szeptember 1-jén debütált a Sztárbox idei évada az RTL-en. A nagyszabású showműsor azóta minden vasárnap este látható a csatornán. Azonban ez már nem marad így sokáig, ugyanis a most vasárnapi műsor után szünetre vonul a produkció. Jövő héten ugyanis nem lesz látható a Sztárbox, majd a rá következő héten finálézik.

hirdetés

A Sztárbox szuperdöntője november 3-án kerül képernyőre az RTL-en, azonban több szempontból is rendhagyó módon lesz látható. A megszokott 19:30-as időpontja helyett, fél órával korábban, már 19 órakor elkezdődik. Másrészt a hivatalos tévéműsor szerint rekordhosszú, nagyjából bruttó (reklámokkal együtt mért) 4 óra 45 perces adásra lehet készülni. Ennek az az oka, hogy erre a napra minden eddiginél többet, 5 meccset jelentettek be, ugyanis itt dőlhet el a női pehelysúly, a női könnyűsúly, a férfi könnyűsúly, a férfi középsúly és a férfi nehézsúly címe is.

A szerdai napon azonban kiderült, hogy Noszály Sándor súlyos betegsége miatt nem tud részt venni a szuperdöntőn és arról, hogy így mi lesz a férfi középsúly végső meccsével, az RTL később ad tájékoztatást. Így abban az esetben, ha a műsor készítői esetleg úgy döntenek, ebben a súlycsoportban nem lesz mérkőzés, akkor még jelentősen rövidülhet a 2024-es utolsó Sztárbox adásideje. Természetesen ha ezek kiderülnek, akkor erről azonnal tájékoztatjuk az olvasóinkat!

hirdetés

Minden esti műsort érintő változás lesz hétfőtől a TV2-n

Kiderült, hogy folytatódik-e a Gólkirályság

Változás az RTL-en: Jövő héten beduplázódik az X-Faktor

Hamarosan újabb A mi kis falunk napi ismétlés lesz látható az RTL-en

Napokon belül új évaddal jelentkezik a vidéki életet bemutató műsor az egyik magyar csatornán

Klein Dávid és Radnai Péter: A Minek ment oda egy olyan sorozat, amiben rengeteg izgalom van (x)