Ezekben a hónapokban fokozatosan indul Európában az egyik legújabb, nagy streaming szolgálató. A SkyShowtime Magyarországon egy szeptemberi bejelentés alapján az idei év végén, vagy a jövő év első negyedévében debütál, mely a Paramount Global (korábbi ViacomCBS) és a Comcast Corporation (az NBC Universal és az angol SkyTV tulajdonosának) közös platformja lesz. Tavasszal jelentették be, hogy a streaming szolgáltató regionális ügyvezető igazgatója egy magyar szakember, Harsányi Gábor lett. Nemrég pedig újabb hazai vezetőt igazolt a médiavállalat.

hirdetés

Augusztustól Szűcs László lett a SkyShowtime regionális marketing és partnerségi igazgatója – tudta meg a SorozatWiki. A szakember 7 éven át volt a Paramount (korábban ViacomCBS) regionális kommunikációs igazgatója. A tévétársasághoz itthon többek között a Comedy Central és a Nickelodeon névvel ellátott adók, valamint a Paramount Network tartozik. Szűcs a SkyShowtime-nál Közép- és Kelet-Európa 14 országában lett felelős a PR- és marketingkommunikációért, valamint a terjesztő partnerekkel folytatott marketing együttműködésekért.

“Szerencsés vagyok, hogy számos új termék és szolgáltatás bevezetésének a kommunikációjában vehettem részt korábban a UPC-nél és a Paramountnál is, a szélessávú internet és digitális kábeltévés szolgáltatásoktól, változatos tévécsatornákon át, a VOD szolgáltatásokig. A SkyShowtime vadonatúj streaming szolgáltatás közép- és kelet-európai bevezetésének a fogyasztói és üzleti kommunikációja pedig minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkezik”

– mondta Szűcs László a SorozatWikinek.

hirdetés

18 új sorozat, vagy friss évad érkezik februárban a Netflixre

Az RTL megerősítette a The Voice tehetségkutató idei érkezését

Kiderült, hogyan fogja kiszűrni és megbüntetni a Netflix a jelszómegosztásokat

Távozik az RTL marketing és kommunikációs igazgatója

A Médiatanács megbüntette az ATV-t

Előzetest kapott a Netflix egyik népszerű sorozatának 3. évada