Ezekben a hónapokban fokozatosan indul Európában az egyik legújabb, nagy streaming szolgálató. A SkyShowtime Magyarországon egy szeptemberi bejelentés alapján az idei év végén, vagy a jövő év első negyedévében debütál, mely a Paramount Global (korábbi ViacomCBS) és a Comcast Corporation (az NBC Universal és az angol SkyTV tulajdonosának) közös platformja lesz. Tavasszal jelentették be, hogy a streaming szolgáltató regionális ügyvezető igazgatója egy magyar szakember, Harsányi Gábor lett. Nemrég pedig újabb hazai vezetőt igazolt a médiavállalat.

hirdetés

Augusztustól Szűcs László lett a SkyShowtime regionális marketing és partnerségi igazgatója – tudta meg a SorozatWiki. A szakember 7 éven át volt a Paramount (korábban ViacomCBS) regionális kommunikációs igazgatója. A tévétársasághoz itthon többek között a Comedy Central és a Nickelodeon névvel ellátott adók, valamint a Paramount Network tartozik. Szűcs a SkyShowtime-nál Közép- és Kelet-Európa 14 országában lett felelős a PR- és marketingkommunikációért, valamint a terjesztő partnerekkel folytatott marketing együttműködésekért.

“Szerencsés vagyok, hogy számos új termék és szolgáltatás bevezetésének a kommunikációjában vehettem részt korábban a UPC-nél és a Paramountnál is, a szélessávú internet és digitális kábeltévés szolgáltatásoktól, változatos tévécsatornákon át, a VOD szolgáltatásokig. A SkyShowtime vadonatúj streaming szolgáltatás közép- és kelet-európai bevezetésének a fogyasztói és üzleti kommunikációja pedig minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkezik”

– mondta Szűcs László a SorozatWikinek.

hirdetés
hirdetés

Megvan, hogy pontosan mikor kerül fel a Star Trek: Deep Space Nine a SkyShowtime-ra

Brutális premierözön az HBO Maxon: 47 film érkezik decemberben a streaming szolgáltatóra

Bejelentették, hogy mikor érkezik a Ted-filmek előzménysorozata a SkyShowtime-ra

Reviczky Gábor úgy gondolja, hogy legyőzte a betegségét

Vadonatúj német minisorozat érkezik az RTL sorozatos csatornájára

Kiderült, hogy idén karácsonykor mikor lesz látható a Reszkessetek, betörők a TV2-n