Az X-Faktor első két élő show-jában minden versenyző egy dalt énekelt. A múlt heti harmadik élő adásban az az 5 énekes, aki nem esett ki a műsor felénél, már két számot adott elő. A most szombati show-ban – csak úgy mint tavaly – mind a négy, még ki nem esett mentorált egymás után 2 produkcióval jelentkezik. Az első azonban mindenkinek különleges lesz, ugyanis egy-egy híres énekessel duettben adják elő. Zdroba Patrik Miklósa Erika világhírű operaénekessel lép fel, Vanek Andor az X-Faktor korábbi mentorával, Keresztes Ildikóval lesz látható, Manuel Kállay-Saunders Andrással énekel, Ruszó Tibor pedig Kökény Attilával duettezik – tudta meg a SorozatWiki az RTL Magyarországtól.

A harmadik után a negyedik élő show-ban is megváltoznak a szavazás szabályai. Információink szerint az adott versenyző egymás után előadott mindkét produkciója alatt lehet voksolni. A mentorok mindkét dal után értékelnek, de csak a másodikat követően, a nézői szavazás lezárása után döntenek arról, hogy az adott tehetség érdemel-e széket. Ha legalább 3 mentor úgy dönt, hogy továbbjuttatná, akkor leülhet az egyik székre, ha egyik sem, vagy csak egy mentor, akkor a veszélyzónába kerül. Viszont, ha két mentor mellette, kettő pedig ellene szavaz, akkor a leadott nézői voksok döntenek. A zsűri most is csak két énekest ültethet le, a harmadiktól pedig a nézők voksolás útján felállítanak egy versenyzőt.

Az a két énekes, aki a műsor végén ülve marad, automatikusan bekerül a jövő heti döntőbe. A két állva maradt tehetség közül pedig a nézők egy srácot tudnak még továbbjuttatni a dobogós mezőnybe. A szombaton 20 órakor kezdődő X-Faktor nézői most is az RTL24 applikáción és SMS-ben tudnak majd szavazni.

hirdetés
hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezhet A Gyűrűk Ura előzménysorozatának 2. évada a Prime Videóra

Közönségkedvenc páros főszereplésével készül az NCIS vadonatúj testvérsorozata

Kincsvadászok: Még véget sem ért az első évad, de már a TV2 berendelte a következőt

Napokon belül új évaddal jelenkezik a Spektrum Home egyik beszélgetős műsora

Márciusban vadonatúj telenovella indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Bejelentették, hogy mikor indul Dombóvári István vadonatúj talkshow-vetélkedője