Tavaly az X-Faktor élő show-i hatalmas megújításon mentek keresztül. Az RTL Magyarország hétről ötre csökkentette az ilyen adások számát és a kiesés folyamata is gyökerestül átalakult. A korábbi rendszerrel szemben a műsor alatt nincs végig szavazás, hanem a készítők egy székes módszert vezettek be. A változtatások rendkívül jól sikerültek, izgalmasabbá és dinamikusabbá vált a műsor. A tehetségkutató idei első két adásában is az elmúlt két évben bevált rendszer volt látható, azonban a harmadik adásra, csak úgy mint tavaly, most is szabályváltozás lesz.

A SorozatWiki információi szerint ma este a hagyományos, kizárólag nézőkre épülő szavazási rendszer és a székes védettséges módszer is jelen lesz az X-Faktorban. Ennek ez az oka, hogy a műsor tehetségeinek ma két dalt is elő kell adniuk. Először, a hat, még versenyben lévő énekes egy-egy dallal lesz látható. Bagdi Enikő, Burai Renátó, Manuel, Ruszó Tibi, Vanek Andor és Zdroba Patrik produkciói alatt azonban végig lehet majd voksolni bármelyik versenyőzőre. A szavazás végén, még a műsor közepén kiesik egy tehetség, majd a bennmaradó 5 versenyzőnek még egy dalt elő kell adniuk.

A harmadik élő adás második felében azonban újra jön az elmúlt két évben megszokott székes rendszer. Ezúttal az mentorok már csak két énekest ültethetnek le és védhetnek majd be, a harmadiktól pedig a nézők voksolás útján felállítanak egy versenyzőt. Az élő show legvégén pedig egy második énekes is kiesik, így a jövő heti adásba már csak négyen juthatnak be. A 20 órakor kezdődő X-Faktor nézői most is az RTL24 applikáción és SMS-ben szavazhatnak majd.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban