Az X-Faktor jubileumi, 10. évada október 9-én indult az RTL Klubon. A tehetségkutató eddig 8 adással jelentkezett a jelenlegi szezonban. A műsor idén is hatalmas siker, hétről hétre brutális nézettségi adatokat produkál. Már véget értek a válogatók, a Tábor és a Mentorház is, a produkció pedig elérkezett a következő szakaszához.

hirdetés

Az X-Faktor november 20-án, szombaton 20 órakor folytatódik az RTL Klubon. Azonban az eddigi adásokkal ellentétben mostantól nem felvételről lesz látható a tehetségkutató. Innentől kezdve ugyanis a versenyzők már az élő-showban bizonyíthatnak.

Minden mentor eldöntötte, hogy kiket visz magával a végső szakaszba, így már csak 12-en vannak versenyben. Csobot Adél csapata három zenekarból, a The Harmoniesből, a The Palace-ból és a Beneath My Skinből áll. ByeAlex a fiúk közül Mehringer Marcit, Balázs Alexet és Tóth Rolandot, Puskás-Dallos Peti a lányok csapatába Nagy Regina Martinát, Ferenczi Kamillát és Tabatabai Nejad Flórát, Gáspár Laci pedig a 22 évnél idősebb kategóriában Kocsis Paulinát, Imi Plazát és Mardollt viszi magával. Az első élő-show várhatóan 0:15-ig tart majd és az adás végén négyen búcsúznak a tehetségkutatótól.

hirdetés

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek májusban a Netflixre

18. heti nézettség - Pár nap alatt bedőlt a Zsákbamacska 2. évada

24 év után az RTL-en tér vissza a TV2 egykori nagyszabású realityje

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai

Pénteken és hétfőn este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re