Február közepén Kis-Bocz Éva, az Antenna Entertainment régiós csatornaigazgatója a SorozatWiki Padcastben jelentette be, hogy tavasszal a Mém over mellett egy másik vadonatúj talkshow is érkezik a VIASAT3-ra. A produkciót a tévétársaság a WMN csapatával és D. Tóth Krisztával készíti. A Ki vele! április 22-én, ma 21 órakor indul a VIASAT3-on. A magyar fejlesztésű műsor minden héten képernyőre kerül majd.

hirdetés

A produkció felvételének több technikai újdonsága is van, melyről a tévétársaság és a műsort gyártó Show & Game több információt is megosztott a SorozatWikivel. A Ki vele! forgatása során minden technikai eszköz – kamera és hangeszköz – kábel nélkül, rádiósan volt továbbítva a közvetítő kocsiba, mely újdonságnak számít hazánkban. Emellett a kamerák beállításait is vezeték nélkül vezérelte a képmérnök, valamint a sínen mozgó rail cam kamerát is rádiós távirányítással kezelték.

A talkshow ma látható első adásában Esztergályos Cecília, Kiss Gergely és Valkai Anna, Orvos-Tóth Noémi, valamint Nyáry Luca véleményét hallhatják majd a nézők a hosszútávú monogámia, a házasság és kapcsolatok témakörben, D. Tóth Kriszta Breakout Room bejátszójában pedig Járai Máté és Járai Kíra lesz a vendég, akikkel a nyitott kapcsolat, (többszörös) válás, hosszú házasság és az ifjú szerelem is terítékre kerül.

hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)