Január 1-én, szerdán jól kezdett az Exatlon Hungary és gyengén hozott a Bátrak földje premierje, a részletekről itt írtunk bővebben. Tegnap, csütörtökön az említett műsorok új időpontba kerültek, elindult a Drága örökösök 3. évada, a TV2 új török sorozata és visszatért a Mintaapák. Lássuk, hogy teljesítettek a kereskedelmileg kiemelten fontos 18-49-es korosztályban.

Késő délután a Remények földje 5,6 százalékos közönségaránnyal nyitott, mellyel kikapott a gyengén menő Barátok közttől, mely 6,9 százalékot hozott. Az RTL Híradó a szerdai mélyrepülése után viszont csütörtökön magához tért és kimagasló, 18,1 százalékos közönségarányt produkált. Vele szemben a Tények csupán 12,9 százalékkal ment.

Este a Tények Plusz 14,3 százalékot szállított, mely jó eredmény. A Fókusz kiemelkedő, 17,6 százalékot produkált, mellyel simán leverte a TV2 bulváros hírműsorát és a napi magyar sorozatát is. A Mintaapák 13,2 százalékot hozott, mely az eddig gyenge adatok után közepesnek számít. Igaznak bizonyultak a SorozatWiki korábbi információi, miszerint a rövidített szériát nem szakítja majd meg reklám, mely segíthette a valamivel jobb nézettség elérésében.

hirdetés

A Drága örökösök remek nézettséggel kezdett és 16,6 százalékos közönségarányt hozott. Ezzel pedig nemcsak a TV2 sportrealityjét győzte le, hanem a tegnapi nap legnézettebb műsora lett. A Bátrak földje viszont az erős felvezetés ellenére megint rosszul ment, csupán 11,3 százalékos közönségarányt produkált és simán kikapott Palik László műsorától. Természetesen – ahogy a TV2 délutáni török sorozata esetén – a jövő héten a szabadságról visszatérő nézők még rátalálhatnak a sorozatra, de elég rossz előjel, hogy a második epizód közben szinte folyamatosan elkacsoltak a szériáról. Az Exatlon Hungary ismét jól ment, 14,4 százalékot produkált és végig stabil volt a nézettsége.

Késő este a Logan – Farkas című mozi 12 százalékot szállított, mely ebben az időszakban remek szám. A Barátok közt második vetítése csak 5,9 százalékot produkált, de fontos kiemelni, hogy a sorozat új időpontba került és ilyenkor mindig kell két-három nap hogy odataláljanak a nézők. 21 óra után a Halálraítélt című filmmel tarolt a Mozi+, mely 7,8 százalékot hozott és 22 óra után leelőzte az RTL Klub tartalmait, valamint beérte a TV2 moziját. Főműsoridőben (19-23 óra) az RTL Klub és a TV2 egyaránt 12,9-12,9 százalékos átlagos közönségarányt produkált, így az a nagyon ritka eset történt, hogy holtverseny alakult ki az esti versenyben.

hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezhet A Gyűrűk Ura előzménysorozatának 2. évada a Prime Videóra

Közönségkedvenc páros főszereplésével készül az NCIS vadonatúj testvérsorozata

Kincsvadászok: Még véget sem ért az első évad, de már a TV2 berendelte a következőt

Napokon belül új évaddal jelenkezik a Spektrum Home egyik beszélgetős műsora

Márciusban vadonatúj telenovella indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Bejelentették, hogy mikor indul Dombóvári István vadonatúj talkshow-vetélkedője