Múlt pénteken, mától, június 24-e hétfőtől érvényes műsorváltozást jelentett be az RTL Klub, miszerint megcserélik a Fókuszt és a Megtörvét. Ezután hétfőn délután újabb, ezúttal azonnali hatályú műsorváltozást közöltek, mely szerint az említett török sorozat délutánra kerül, a Barátok közttel kezdve pedig az összes esti sorozat nagyjából egy órával hamarabb kezdődik. Hétfőn este pedig egy harmadik műsorváltozást is bejelentett az RTL Magyarország, mely ezúttal jövő héttől lép életbe.

A Fókusz és a Barátok közt a helyén marad, július 1-től viszont az utóbbi produkció után 20:45-től az Oltári csajok lesz látható. A Tanár ismétlése, a Magnum, a Mr. Whiskey, A mi kis falunk korábbi részei, valamint az Isten belájkolt című sorozatok visszakerülnek 21:45-re, hétfőn az Isten veled, Magyarország! pedig 22:45-re, ugyanazokba az időpontokba, mint amikor a múlt héten is láthatóak voltak. Így ezen műsorok csak egy hétig kerülnek egy órával előbbre.

Az Oltári csajok a Barátok közt korábbi készítőinek első valódi napi, magyar telenovellája volt. 2017. októbere és 2018. márciusa között volt látható az RTLII-n, 101 epizódon át. A sorozat hatalmas siker volt, azonban a zárt történetvezetés miatt nem készült belőle folytatás. Az RTL Klubon 2017 őszén kizárólag a 0. része volt felvezető jelleggel bemutatva, ugyanis az Oltári csajok kifejezetten az RTL Magyarország kábelcsatornájára készült.

hirdetés

A romantikus telenovellában három fiatal lány – az Erdész nővérek – keresik a boldogságot, a sikert és a szerelmet. A történet gerincét a három, vidékről a fővárosba költözött lány kalandjai és egy mesés esküvő lehetősége adja. No meg egy testvéri árulás is, ami már rögtön az első epizódban az egész család életét felforgatja. A sorozat forgatási helyszínét egyébként mi is bejártuk, az erről készült fényképes beszámolónk itt tekinthető meg. (Fotó: SorozatWiki)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban