Tavaly nyáron indult a Tündérkert című magyar történelmi-politikai thriller forgatása. A 8 részes széria Móricz Zsigmond Erdély-trilógiájának első, Tündérkert című kötete alapján készült, Madarász Isti rendezésében. Bő egy évvel ezelőtt nyilvánosságra hozták, hogy többek között A besúgó és a Keresztanyu egy-egy színésznője is szerepel majd a produkcióban.

hirdetés

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy a sorozat idén ősszel lesz látható. Hétfőn délelőtt pedig a pontos premierdátumot is bejelentették. A Tündérkert október 13-án, pénteken 21 órakor dupla epizóddal debütál a Dunán. A sorozat új részei péntek esténként kerülnek majd képernyőre a csatornán. Az MTVA a premierdátum mellett nyilvánosságra hozta a széria hivatalos főcímét is.

Az ifjú erdélyi fejedelem, Báthory Gábor, hadjáratáról visszatérve sem nyugodhat, hiszen folyamatosan konfliktusokkal és politikai cselszövésekkel kell szembenéznie. Ebben legfőbb partnere mentora, Bethlen Gábor, aki már gyerekkora óta követi Báthory sorsát. A fiatal uralkodó azonban nem csak a csatatéren és a politikában vehemens, a testi gyönyörök habzsolásában sem ismer határokat.

hirdetés

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek májusban a Netflixre

18. heti nézettség - Pár nap alatt bedőlt a Zsákbamacska 2. évada

24 év után az RTL-en tér vissza a TV2 egykori nagyszabású realityje

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai

Pénteken és hétfőn este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re