Április 23-án indult a Bezár a bazár! 2. évada a TV2-n és azóta is minden hétköznap 19:10-től látható. A műsor rögtön jó számokkal indított és ugyan a Fókusszal nem bír, de az elmúlt hetekben már a legtöbbször legyőzte a közös sávjukban. A Konyhafőnököt. A múlt héten már nézőszámban is Tilla és Majka vetélkedője volt a legsikeresebb hétköznap esti tartalom. Ezen a héten viszont a TV2 elkezdett trükközni a műsorral.

Több olvasónk is jelezte, hogy hétfőn ismétlés ment a Bezár a bazár!-ból. Úgy tudjuk a 2. szezon soron következő része helyett a tavalyi, 1. évad 12. adását tűzte újra képernyőre a csatorna. Ez azért is különös, ugyanis a tévéműsorban 2019-es jelölés volt 3-ai heti és a 10-ei heti epizódkra is. Ez alkalmas lehet a nézők megtévesztésére is. Másnap, kedden viszont új Bezár a bazár! volt látható, míg szerda este megint ismétlés, az 1. évad 13 adása.

Megkérdeztük a TV2 Csoportot, hogy régi részek és új részek felváltva lesznek-e mostantól vetítve? Arra is rákérdeztünk, hogy miért van 2019-es jelölés olyan adásnál, ami valójában 2018-as. Válasz két nap alatt sem érkezett, viszont a kérdéseink után a csatorna hivatalos tévéműsorában visszamenőlegesen eltűntek az évszámjelölések. A SorozatWiki információi szerint a Bezár a bazár!-ból még több új adása van a tévéadónak, így várhatóan a következő napokban hol régi, hol új epizódok kerülhetnek képernyőre.

hirdetés

Az össze-vissza sugárzásnak szerintünk az lehet az oka, hogy nincs elég adása a TV2-nek a jövő pénteki, tavaszi műsorrend végéig. Ezzel a módszerrel azonban kitarthat Majka és Tilla vetélkedője, a nézők pedig mindig csak akkor tudhatják meg, hogy épp új adás következik-e az aktuális napon, amikor már odakapcsolnak. Sőt, akik nem követték, vagy már nem emlékeznek minden tavaly tavaszi epizódra, azok lehet észre se veszik, hogy épp ismétli a produkciót a csatorna. Ezzel a módszerrel vélhetően az RTL Klub vadonatúj, hétfőn induló, hétköznap esti török sorozatának első hetében, még új Bezár a bazár! adásokat is tudnak majd sugározni.

hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata