Pár hónapja Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a SorozatWikinek adott évértékelő interjújában bejelentette, hogy 2021 őszén egy új, monumentális kalandreality érkezik a TV2-re, Totem címmel. A műsor forgatása a Balaton-Felvidéken zajlik május végéig. A tévétársaság most pedig nyilvánosságra hozta, hogy ki lesz a produkció házigazdája. A műsorvezető szerepkörében Ördög Nórát láthatjuk, aki a kincsgyűjtés és a párbajok helyszínéről, a Totem-hegyről követi majd figyelemmel a kalandorok küldetéseit.

hirdetés

„Az elmúlt év mindenki számára előtérbe helyezte a hazai úticélokat, tájakat, de ez a műsor új inspirációt adhat. Nagyon szeretünk utazni, új országokat, kultúrákat megismerni, de itthon is nagyon sokfelé jártunk. Már gyerekként a szüleimmel felfedeztük az országot, nagyon szerettem akkor is túrázni, és fontosnak tartom, hogy a gyerekek is megismerjék, milyen csodás országban élünk. Biztos vagyok benne, hogy a Totem helyszíneit látva azon túl, hogy a sztárok küzdelmét nézik, sokaknak megjön majd a kedve Magyarország felfedezéséhez”

– nyilatkozta Ördög Nóra.

A Totemben, a TV2 Csoport saját fejlesztésű produkciójában két hét fős sztárcsapat – a szarvasok és a farkasok – egy ismeretlen kalandra indulnak egy-egy instruktor vezetésével, hogy bezsebeljék a hét misztikus erővel bíró kristályt. A megmérettetések végén a két legrátermettebb kalandor marad mindkét táborból, akiknek így majd párban kell megküzdeniük a 10 millió forintos főnyereményért.

hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát