Geszti Péter, az Adom a napom 2. évadának utolsó adásának végén jelentette be, hogy lesz 3. évada a produkciónak. Kis-Bocz Éva, az Antenna Entertainment régiós csatornaigazgatója februárban a SorozatWiki Podcastben elárulta, hogy az új adások a tavasz második felében lesznek láthatóak. Március végén a Televíziós Újságírók Díján az Adom a napomat választották a tavalyi év legjobb talkshow-jának. Pár hete pedig a tévétársaság leleplezte, hogy április 15-én, most hétfőn lesz a produkció folytatásnak premierje.

hirdetés

A napokban a tévétársaság bejelentette, hogy kik lesznek a talkshow most hétfőn induló, 3. évadának, első hetének vendégei. A következő héten Balogh Levente, Gryllus Dorka, Kamarás Iván és Molnár Ferenc „Caramel” adja a napját Geszti Péternek. A produkció 3. szezonja ezúttal 19 adásból áll és 5 héten keresztül lesz látható, ami azt jelenti, hogy 3 epizóddal hosszabb lesz, mint az előző szezon. Az előző évadokhoz hasonlóan, a hírességek napját hétfőtől csütörtökig, reggeltől a www.adomanapom.hu stream oldalon lehet majd követni, 20 órától pedig Geszti Péter a műsor stúdiójába várja őket, ahol VIASAT3-on egy élőben közvetített beszélgetés lesz látható.

„Az, hogy a harmadik évaddal debütálunk pár hónap alatt, megmutatja, hogy igény van a jó és őszinte beszélgetésekre, egy olyan formátumra, ami nem hangos, nem hivalkodó, viszont nagyon tartalmas. Izgatottan várom az új szezont: lesznek olyan vendégeim, akiket már jól ismerek – bár ennyire még sosem láttam bele a napjukba – és olyanok is, akikkel még nem találkoztam, de nagyon kíváncsi vagyok arra, milyenek is ők valójában. Egy biztos, őszinteségből most sem lesz hiány”

– mondta az új évad kapcsán Geszti Péter, az Adom a napom házigazdája.

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)