Nemrég két promó alapján elsőként írtuk meg, hogy műsorváltozás lesz vasárnap a TV2-n. Váratlanul bekerült aznap kora estére a Mutasd a hangod!, emiatt pedig a Szupercella című filmet 75 perccel későbbre pakolták. Akkor azonban még nem lehetett tudni, hogy a nagyszabású showműsor szombatról kerül át vasárnapra, vagy mindkét nap lesz, illetve azt sem, hogy mi változik még hétvégén. Azóta azonban frissült a TV2 hivatalos tévéműsora, így kiderültek a további részletek.

hirdetés

Nemcsak vasárnap, hanem szombaton is műsorváltozás lesz a TV2-n – vette észre a SorozatWiki. Kikerül szombatról a Mutasd a hangod!, így végül a produkció nem jelentkezik mindkét hétvégi napon új adásokkal, csak vasárnap. Emiatt mindkét szombat esti film jóval előbb indul majd, a Felhőkarcoló már 20 órakor, míg a Hulk 22:20-kor lesz látható a tévéadón.

Vasárnap – ahogy az előző cikkünkben megírtuk – 18:55-kor lesz látható a Mutasd a hangod!, majd 20:10-kor érkezik a Szupercella című film. A hét utolsó napjára vonatkozóan az előző írásunk óta új információi, hogy késő este is változás lesz a csatornán, A játszma című film 22:20-kor indul a csatornán.

Így a Mutasd a hangod! szombatról vasárnapra pakolása miatt az összes hétvégi, főműsoridős programot érintő műsorváltozás lesz a TV2-n.

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai