A vártnál hamarabb, február 3-án szombaton debütált a Mutasd a hangod! 2. évada a TV2-n. Azonban míg tavaly a nagyszabású showműsor 1. szezonja le tudta győzni A mi kis falunkat, most az elmúlt két szombaton elvérzett ellene. Valószínűleg emiatt dönthetett a TV2 Csoport vezetősége egy komolyabb műsorváltozás mellett.

hirdetés

Február 18-án, most vasárnap 18:55-kor Mutasd a hangod! lesz látható a TV2-n – vette észre a SorozatWiki egy a csatornán futó promóból. A tévéadó hivatalos tévéműsorában még nem látszik a változás, így nem tudni, hogy a zenés produkciót szombatról rakják át vasárnapra, vagy mindkét napon lesz. A hét utolsó napján eredetileg ebben az időpontban a Szupercella lett volna látható, azonban egy másik promó szerint a film 75 perccel később, csak 20:10-kor kezdődik majd.

Amint kiderült, hogy a műsorváltozás után hogy néz majd ki a TV2 vasárnap estéjének második fele, illetve, hogy érint-e a szombat estét, azonnal megírjuk!

Frissítés (szerda 14:11): A TV2 hivatalos tévéműsorának frissítése után kiderült, hogy szombaton már nem lesz látható a Mutasd a hangod, így a műsorváltozás a csatorna teljes hétvégi főműsoridejét érinti. Részletek a témában megjelent friss cikkünkben olvashatóak.

hirdetés

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada a True Detective-nek

Bejelentették, hogy mikor indul a Next Top Model Hungary a TV2-n

Kiderülhetett, hogy mikor érkezik a Star Wars egyik új sorozata a Disney+-ra

12 év után visszatér a Megasztár a TV2-re

Újabb 10 millió forintos bírságot kapott az RTL a Sztárbox miatt

Somos András távozik az ATV-től és felfüggeszti a televíziós tevékenységét