A Sztárban sztár leszek! 4. évada szeptember 3-án, vasárnap indult a TV2-n. A produkció vasárnaponkét szokott képernyőre kerülni, azonban ezen a hétvégén szombaton is látható lesz a csatornán, így pedig egy ideig az RTL-en futó The Voice-szal szemben megy. Azt azonban nem lehetett tudni, hogy ez egyszeri alkalom, vagy a tehetségkutató a továbbiakban is képernyőre kerül szombatonként is.

hirdetés

A Sztárban sztár leszek azonban továbbra is látható lesz a The Voice-szal szemben, ugyanis az átváltozós műsor a következő hetek során is szombaton és vasárnap kerül képernyőre a TV2-n. Szeptember 16-án, szombaton a 19 órakor kezdődő Szerencsekerék VIP után, 21 órától a Sztárban sztár leszek 4. szezonjának negyedik része lesz látható. A tehetségkutató ötödik adása pedig szeptember 17-én, vasárnap 18:55-kor kezdődik majd.

A Sztárban sztár leszek hatodik része szeptember 23-án, szombaton, ugyanúgy 21 órakor kerül képernyőre a csatornán. Szeptember 24-én, vasárnap pedig ismét 18:55-kor kezdődik majd a nagyszabású showműsor legújabb adása. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy a Sztárban sztár leszek meddig lesz látható szombatonként is.

hirdetés

24 év után az RTL-en tér vissza a TV2 egykori nagyszabású realityje

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai

Pénteken és hétfőn este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze