A Disney tavaly ősszel közölte az első részleteket az Ewan McGregor főszereplésével készülő Obi-Wan Kenobi sorozatról, melynek főszereplője a közkedvelt jedi-mester lesz. A produkció a Birodalom felemelkedése utáni évekről és arról szólhat majd, hogyan élte meg a klónok háborújának hőse, hogy rendje feloszlott. A széria 2020 januárjában már előkészületi fázisban volt, a Lucasfilm azonban a forgatókönyveket látva leállította a munkálatokat és a nulláról kezdték újra a projektet.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a produkcióban a Star Wars egyik legismertebb figurája, azaz Anakin Skywalker is felbukkanhat majd. Hayden Christensen legutoljára 15 éve bújt a bukott jedi-lovag bőrébe, illetve a Skywalker kora című film egyik végső összecsapásában a hangja volt hallható. Több amerikai lap is most arról számolt be, hogy Anakin mellett az első három rész egyik közkedvelt figurája, Padmé Amidala is visszatérhet az Obi-Wan Kenobi szériában. A We Got This Covered szerint a naboo-i hercegnő visszaemlékezések formájában tűnhet fel a képernyőkön, a Disney ezekkel a soha nem látott jelenetekkel mélyítené el Anakin és Padmé kapcsolatát.

Natalie Portman két ismert franchise-ba is visszatérhet ezzel, hiszen a legújabb Thor filmben, a 2022-ben érkező Love and Thunderben a színésznő sok év után ismét Jane Foster bőrébe bújik.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, mikor ér véget A bosszú csapdájában

Premierdátumot kapott a Netflix bűnügyi sorozatának utolsó évada

Kiderült, hogy hány órakor lesz látható a Remények földje 3. évada

Új falus sorozat indul ma este (x)

Már a 7. évadával tér vissza ma este az egyik népszerű magyar műsor (x)

Majka egy évig távol maradhat a tévézéstől