A Keresem a családom második évada tavaly novemberben és decemberben volt látható nagy sikerrel az RTL Klubon. Kolosi Péter, az RTL programigazgatója a két hete megjelent évértékelő interjúban a SorozatWikinek már elmondta, hogy idén nem kell őszig várni a folytatásra és már tavasszal visszatér Lilu műsora. A csatorna ma bejelentette, hogy még előbb, már február 14-én jön a produkció harmadik szezonja. Részletek az RTL Klub közleményében:

A Keresem a családom 2015 őszén került az RTL Klub képernyőjére. A kiemelkedő nézettséggel és népszerűséggel futó műsor az őszi szezon után február 14-től újabb évaddal jelentkezik a piacvezető csatornán, az első epizód február 14-én, kedden 21.30-tól.

A családegyesítő műsor harmadik évadában Lilu a magyar helyszíneken kívül ismét az egész világot beutazta a műsor stábtagjaival együtt. Így többek között Ausztráliába, az Egyesült Államokba és Lengyelországba is eljutottak, hogy ismét segítsenek olyan egymástól elszakadt rokonoknak, akik sosem látták egymást, sőt, olyan is előfordult, hogy nem is tudtak egymás létezéséről. Az eltűnt vagy elszakadt szülőket, gyerekeket, testvéreket több esetben is hosszú hónapok, van, hogy fél éves nyomozás után találtak meg a műsor készítői.

hirdetés

Ismét kiemelt figyelmet fordítottak arra a készítők, hogy minden szereplővel a saját környezetében forgassanak, nem kiszakítva őt az megszokott közegéből. A műsor hitelességének a záloga, hogy a történeteket most is az élet és a szereplők reakciója alakította, Lilu és a stáb pedig csak a moderátor szerepét tölthették be.

A harmadik évadban talán az eddigieknél is érzelmesebb, szívbemarkolóbb történeteket láthatnak majd a nézők. Lesznek tragikus fordulatok, családi drámák és megható vagy éppen meglepő történetek. A műsor producere ezúttal is Máté Krisztina, a főszerkesztője pedig Hadas Kriszta.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna