Pár héttel ezelőtt robbant a hír, miszerint kirúgták az RTL Klub vadonatúj saját gyártású heti sorozatának, A Tanár főszereplőnőjét alakító Ubrankovics Júliát. A színésznő az Indexnek nyilatkozta, a forgatás megkezdése előtt közölték vele, nem tartanak igényt tovább a munkájára, miközben állítása szerint elégedettek voltak a teljesítményével. A csatorna először még nem kívánt érdemben reagálni az ügyre, majd később a Blikkben Herman Péter, az RTL Magyarország drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója elárulta, hogy egyáltalán nem voltak megelégedve Ubrankovics munkájával és ez állt a csere hátterében. Ezután Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója is kifejtette a véleményét az ügyről, és múlt kedden elmondta, hogy Ubrankovics most már 10 millió forintot követel tőlük.

Nagy Ervin ugyan korábban is megszólalt már az ügyben, most ismét nyilatkozott, ezúttal az Index-nek, bár esze ágában sem lett volna ezekről a dolgokról beszélni “de Juli felrúgta a szakmában megszokott diszkréciót, és elkezdődött a sárdobálás, ezt pedig nem szeretném szó nélkül hagyni.” A Tanár főszereplőjét, Vasvári Szilárdot alakító színész cáfolta a bulvársajtóban megjelent állításokat, hogy ő rúgatta volna ki Ubrankovics Júliát. “Jelezni a rendezőnek, hogy nem tudok valakivel jól együttműködni, és lecseréltetni a partneremet, az nemhogy nem ugyanaz, de két külön univerzum. (…) Hogy én rúgattam volna ki Ubrankovics Júliát A Tanár című sorozatból, az egész egyszerűen fogalmazva hazugság. (…) Ha nekem nincs kedvem valamihez, de a producer és a rendező azt mondják, hogy azt kell tennem, akkor veszek egy nagy levegőt, és megteszem, hiszen erre kötelez a szerződésem. Nem vagyok akkora filmsztár, hogy ne így legyen.”

A színész az Index cikke szerint még hozzátette, hogy vele nem egyeztettek Ubrankovics Júlia kirúgásával kapcsolatban, melyet a sorozat rendezője, Kovács Dániel Richárd, és az RTL Magyarország drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója, Herman Péter hoztak meg. Nagy Ervin még elmondta, hogy ha a színésznő maradt volna a női főszereplő, neki akkor is vállalnia kellett volna a szerződése miatt a közös munkát. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban