A héten három fontos saját gyártású műsor is véget ér, a jövő héttől pedig nyári műsorrendre vált az RTL, melyet a múlt héten részletesen ismertettünk. Azonban még el sem indult a csatorna új programstruktúrája, máris műsorváltozás lesz benne. A döntés háttérében a Drága örökösök rossz nézettsége lehet, melynek 6. évada nemrég debütált, az első hetén gyengén, a múlt héten pedig már katasztrofálisan teljesített.

hirdetés

Június 10-től, jövő hétfőtől a Fókusz továbbra is 18:55-kor kezdődik majd és az adáshossza is változatlan marad. Eredetileg a The Floor helyére, másfél órával korábbra került volna a Drága örökösök 6. évada, azonban a műsorváltozás után ezt mégsem lépi meg az RTL. A főműsoridő legfontosabb sávjában helyette A mi kis falunk újravetítése lesz látható. A magyar sorozat napi ismétlése az eredeti tervek szerint is ezen a napon indult volna újra, azonban 21:15-kor, így 75 perccel korábban lesz látható.

A Drága örökösök új részeit jelenleg 21:30-kor sugározza a csatorna, a folytatás azonban jövő héttől 20 órakor kezdődött volna. A műsorváltozás után azonban Ökörapáti lakóinak legújabb történeteit 21:15-kor lehet majd követni, így az eredetileg 90 perccel korábbi időpont helyett, mindössze 15 perccel kerül előrébb. A Drága örökösök és A mi kis falunk megcserélése után az RTL Híradó – Késő esti kiadása az eredetileg tervezett időpontjaiban marad (22:25-22:35 között), valamint a jövő héttől kezdődő Cápák között ismétlése is változatlanul 23 óra körül indul majd.

A változás a hétvégét nem érinti, a szombati és a vasárnapi új struktúra továbbra is úgy lesz, ahogy az új nyári műsorrendet bemutató cikkünkben részleteztük.

hirdetés

Pokoli rokonok: Dobó Kata főszereplésével új napi sorozatot forgat Hámori Barbara az RTL-nek

Meghalt Donald Sutherland

Azonnali hatályú, minden hétköznap esti programot érintő műsorváltozás az RTL-en

Bejelentették a Yellowstone utolsó évadának folytatásának amerikai és magyar időpontját

Elindult a forgatása és új szereplők csatlakoztak a Trónok harca egyik új spinoffjához

Vadon Jani és Klein Dávid is vadonatúj műsorral jelentkezik ősszel a Spektrumon