A TV2 szeptember elején váltott őszi műsorrendre. Napokon belül azonban ismét változás lesz a csatornán, ugyanis megújulnak a hétvégéi. A Szerencsekerék VIP szeptember 30-án, a Mutasd a hangod pedig október 7-én szünetre vonult. Ettől a héttől pedig az Ázsia Expressz is visszaáll a hétköznapi vetítésre, valamint elindul az egyik népszerű nagyszabású showműsor új évada. Ez pedig átalakítja a csatorna hétvégi műsorrendjét. Lássuk a részleteket!

hirdetés

Október 14-től, szombattól több hét után visszatér a Tények Plusz, amely 18:55-kor fog kezdődni. Rögtön utána indul a Dancing with the Stars legújabb, 4. évada. A Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András által vezetett táncos műsor 19:30-tól lesz látható, így fél órával korábban fog kezdődni, mint az RTL-en futó The Voice. A produkció bruttó adásideje (reklámok nélkül) pedig szűk négy óra lesz. A nagyszabású showműsor után filmeket vetítenek majd.

Az elmúlt hetek során többször is előfordult, hogy a Sztárban sztár leszek! később kezdődött, valamint szombatonként és vasárnaponként is képernyőre került. Október 15-től azonban stabilizálják a nagyszabású műsor élő showjainak az időpontját, ugyanis mostantól fixen vasárnaponként 18:55-től lesz látható. A népszerű átváltozós tehetségkutató bruttó adásideje (reklámokkal együtt) ezúttal bő négy óra lesz. Till Attila műsora után filmek lesznek láthatóak a csatornán.

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai

Pénteken és hétfőn este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei