Az idei legmelegebb évszak eddig katasztrofálisan sikerült az RTL Klubnak. Hétfőn indult az RTLII-n már korábban bemutatott Oltári csajok az RTL Klubon, mely már a harmadik műsorrend volt, de ez is elhasalt. Az említett telenovella hétfői bevezető része, 5,7 százalékos közönségarányt hozott, mely szörnyen rossznak számít. Emiatt az RTL Magyarország nem is vár tovább, hanem egy nap után harmadszor is nagy műsorváltozásról döntött az RTL Klub estéiben, mely ezúttal csütörtöktől lesz érvényes.

Az Oltári csajok három nap után, szerdával bezárólag lekerül a képernyőről. Helyette az elmúlt évek legnézettebb magyar sorozata, A mi kis falunk ismétlése indul el napiban. A Pajakszeg lakóit bemutató széria rögtön a Fókusz után, 20:10-kor lesz látható. A produkcióból ezen a héten első évados epizódok, jövő héttől pedig tavalyi, második szezonbeli részek kerülnek újra képernyőre.

A változások miatt a Barátok közt megint teljesen új időpontba kerül. Berényiék 20:05 helyett 21:05-kor érkeznek majd, így hét második felében egy órával később jelentkeznek. Ezzel gyakorlatilag a Mátyás király tér életét bemutató sorozat visszakerül oda, ahol a nyár elején is ment. A késő esti heti sorozatoknál nem lesznek új időpontok, csak annyi lesz a változás, hogy a csütörtöki késő esti falunk helyett filmet fognak sugározni.

Ilyen lesz A Csontember, az RTL Klub napokban induló új amerikai sorozata

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

Megismétlik az egyik RTL-es csatornán a Bátrak földjét

A Zsivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához