Az Oltári csajok 2017 őszén indult az RTLII-n és 101 részen át volt képernyőn. A sorozat elképesztően jól ment, abban a szezonban ez volt a csatorna legnézettebb műsora. A produkció több szempontból is fontos mérföldkő volt a magyar sorozatgyártásban. Egyrészt azért különleges, mert ez volt az első napi telenovella, valamint az első napi sorozat is kábelcsatornán. Az Oltári csajok sikerének köszönhetően pedig azóta több más tévé is magyar telenovellát készített. Az RTL Magyarország nemrég úgy döntött, hogy az RTLII után országos csatornán is bemutatja a sorozatot, így egy nagyobb közönség is megismerheti.

Július 1-én, ma 20:45-kor indul az Oltári csajok az RTL Klubon. A sorozat mostantól minden hétköznap este a Barátok közt után lesz látható. A sorozatért a műfajban legtapasztaltabb szakember, Kalamár Tamás felelt, aki korábban a Szeress Most! és 17 éven át a Barátok közt producere volt. Így a két említett széria kedvelőinek az Oltári csajok kötelező néznivaló lehet, de mivel az RTL Klubon most induló telenovella sokkal fiatalosabb, így más nézőknek is érdemes lehet elkezdeni.

hirdetés

Az Oltári csajok Budapesten játszódó, mai ihletésű romantikus telenovella, amiben az Erdész nővérek, három fiatal lány a boldogságot, a sikert és a szerelmet keresi. A három, vidékről a fővárosba költözött lány kalandjai és egy mesés esküvő lehetősége adja a történet gerincét. Angéla, Hajnal és Piros gazdag nagynénje jóvoltából a lányok egyikére mesés hozomány is vár. Ám rögtön az első epizódban olyan váratlan esemény történik, ami teljesen felforgatja az egész család életét.

A telenovella főbb szerepeit nagyon tehetséges fiatalok játsszák, melyet az is bizonyít, hogy az Oltári csajok után többen egyre nagyobb szerepeket kapnak. A legnagyobb nővért, Erdész Angélát Horváth Sisa Anna alakítja, aki azóta a Drága örökösökben Szappanos Katát formálja meg. Erdész Pirost Michl Juli játssza, a Szenzációs Négyes mellett A Tanár 2. évadában kapott fontos szerepet. Herczeg Kornélt Ember Márk alakítja, a színész pedig az elmúlt években több heti sorozatban is feltűnt. Rajtuk kívül Erdész Hajnalt Hartai Petra, Farkas Márkot Jaskó Bálint, és Hegyi Jánost pedig Dér Zsolt alakítja.

Az Oltári csajok tehát mától minden hétköznap 20:45-től lesz látható az RTL Klubon, melynek hosszabb előzetese itt tekinthető meg.

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban