A héten a SorozatWiki Podcast két, az Éden Hotel új, RTL-es évadával foglalkozó adásával jelentkezik. A nagyszabású reality november 20-án, hétfőn debütál az RTL+-on (valamint ugyanezen a napon késő este az RTL-en is, de a streaming szolgáltatós vetítés mindig előnyben lesz a tévéshez képest). A pár napja megjelent különkiadásunkban Mexikóban, a műsor forgatási helyszínén beszélgettünk Kónya Gergellyel és Pető Gáborral vezető producerekkel, akik beavattak a produkció kulisszái mögé. A mostani részben pedig Miller Dávid, az Éden Hotel műsorvezetője volt a vendégem.

(Fotó: SorozatWiki/Kenderessy Szabolcs)

Miller röviden elmondta, hogy miről szól a reality és azt is megkérdeztem, hogy inkább taktikai, vagy párkereső produkciót láthatunk majd. Kifejtette, hogy mennyire nehéz időszakban találta meg a műsorvezetésre való felkérés és miért örült annyira ennek a munkának. Beszélt arról is, hogy milyen volt a kinti forgatás és milyen hatással volt rá. Mesélt a játékosokról és megosztotta velünk, hogy milyennek látta Mexikót és hogyan töltötte kint a szabadidejét. Végül pedig azt is elmondta, hogy kiknek ajánlja az Éden Hotelt.

hirdetés

A műsor meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának negyedik hetének vendégei

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői