A héten a SorozatWiki Podcast két, az Éden Hotel új, RTL-es évadával foglalkozó adásával jelentkezik. A nagyszabású reality november 20-án, hétfőn debütál az RTL+-on (valamint ugyanezen a napon késő este az RTL-en is, de a streaming szolgáltatós vetítés mindig előnyben lesz a tévéshez képest). A pár napja megjelent különkiadásunkban Mexikóban, a műsor forgatási helyszínén beszélgettünk Kónya Gergellyel és Pető Gáborral vezető producerekkel, akik beavattak a produkció kulisszái mögé. A mostani részben pedig Miller Dávid, az Éden Hotel műsorvezetője volt a vendégem.

(Fotó: SorozatWiki/Kenderessy Szabolcs)

Miller röviden elmondta, hogy miről szól a reality és azt is megkérdeztem, hogy inkább taktikai, vagy párkereső produkciót láthatunk majd. Kifejtette, hogy mennyire nehéz időszakban találta meg a műsorvezetésre való felkérés és miért örült annyira ennek a munkának. Beszélt arról is, hogy milyen volt a kinti forgatás és milyen hatással volt rá. Mesélt a játékosokról és megosztotta velünk, hogy milyennek látta Mexikót és hogyan töltötte kint a szabadidejét. Végül pedig azt is elmondta, hogy kiknek ajánlja az Éden Hotelt.

hirdetés

A műsor meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés
hirdetés

Bejelentették, hogy mikor érkezik a Ted-filmek előzménysorozata a SkyShowtime-ra

Reviczky Gábor úgy gondolja, hogy legyőzte a betegségét

Vadonatúj német minisorozat érkezik az RTL sorozatos csatornájára

Kiderült, hogy idén karácsonykor mikor lesz látható a Reszkessetek, betörők a TV2-n

Két felső vezetője távozik az itthon 5 tévécsatornát üzemeltető Antenna Entertainmentnek

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek a Disney+ kínálatába decemberben