Mexikóban rögzített, különkiadással folytatódik a SorozatWiki Podcast! Az Éden Hotel november 20-án, jövő hétfőn debütál az RTL+-on (valamint ugyanezen a napon késő este az RTL-en is, de streaming szolgáltatós vetítés mindig előnyben lesz a tévéhez képest). Májusban a reality forgatásán rögzített legújabb adásunkban Kónya Gergellyel, a reality tartalomért felelős senior kreatív producerével és Pető Gáborral, a Paprika Studios gyártásért felelős executive producerével beszélgettünk az Éden Hotel kulisszatitkairól.

Pető Gábor (Paprika Studios) és Kónya Gergely (RTL) Mexikóban, az Éden Hotel forgatási helyszínén (Fotó: SorozatWiki/Kenderessy Szabolcs)

Kónya elárulta, hogy az RTL miért döntött úgy, hogy 13 évvel az első évad után és 8 esztendővel az utolsó Éden Hotelt követően az RTL-en térjen vissza a produkció. Pető megosztotta, hogy miért éppen Mexikóban forgatták az Éden Hotelt és mennyire biztonságos a terület. A producerek többek között elmesélték, hogy mennyivel a forgatások előtt kezdtek dolgozni a realityn és hogy milyen időjárási tényező befolyásolta a forgatásokat. Ezen kívül arról is beszéltek, hogy miért Miller Dávid lett a reality műsorvezetője (akivel a napokban külön adásban beszélgetünk) és a folyamatos játékoscserék miatt a ki- és hazautazásokat hogyan koordinálták a Budapest-Mexikó, közel 11 ezer kilométeres útvonalon.

hirdetés

A mexikói különkiadásunk és a további adásaink meghallgathatóak a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezhet A Gyűrűk Ura előzménysorozatának 2. évada a Prime Videóra

Közönségkedvenc páros főszereplésével készül az NCIS vadonatúj testvérsorozata

Kincsvadászok: Még véget sem ért az első évad, de már a TV2 berendelte a következőt

Napokon belül új évaddal jelenkezik a Spektrum Home egyik beszélgetős műsora

Márciusban vadonatúj telenovella indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Bejelentették, hogy mikor indul Dombóvári István vadonatúj talkshow-vetélkedője