Mexikóban rögzített, különkiadással folytatódik a SorozatWiki Podcast! Az Éden Hotel november 20-án, jövő hétfőn debütál az RTL+-on (valamint ugyanezen a napon késő este az RTL-en is, de streaming szolgáltatós vetítés mindig előnyben lesz a tévéhez képest). Májusban a reality forgatásán rögzített legújabb adásunkban Kónya Gergellyel, a reality tartalomért felelős senior kreatív producerével és Pető Gáborral, a Paprika Studios gyártásért felelős executive producerével beszélgettünk az Éden Hotel kulisszatitkairól.

Pető Gábor (Paprika Studios) és Kónya Gergely (RTL) Mexikóban, az Éden Hotel forgatási helyszínén (Fotó: SorozatWiki/Kenderessy Szabolcs)

Kónya elárulta, hogy az RTL miért döntött úgy, hogy 13 évvel az első évad után és 8 esztendővel az utolsó Éden Hotelt követően az RTL-en térjen vissza a produkció. Pető megosztotta, hogy miért éppen Mexikóban forgatták az Éden Hotelt és mennyire biztonságos a terület. A producerek többek között elmesélték, hogy mennyivel a forgatások előtt kezdtek dolgozni a realityn és hogy milyen időjárási tényező befolyásolta a forgatásokat. Ezen kívül arról is beszéltek, hogy miért Miller Dávid lett a reality műsorvezetője (akivel a napokban külön adásban beszélgetünk) és a folyamatos játékoscserék miatt a ki- és hazautazásokat hogyan koordinálták a Budapest-Mexikó, közel 11 ezer kilométeres útvonalon.

hirdetés

A mexikói különkiadásunk és a további adásaink meghallgathatóak a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés
hirdetés

Bejelentették, hogy mikor érkezik a Ted-filmek előzménysorozata a SkyShowtime-ra

Reviczky Gábor úgy gondolja, hogy legyőzte a betegségét

Vadonatúj német minisorozat érkezik az RTL sorozatos csatornájára

Kiderült, hogy idén karácsonykor mikor lesz látható a Reszkessetek, betörők a TV2-n

Két felső vezetője távozik az itthon 5 tévécsatornát üzemeltető Antenna Entertainmentnek

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek a Disney+ kínálatába decemberben