Március 19-én debütált A Séf meg a többiek az RTL Klubon és azóta is szombat esténként A mi kis falunk előtt látható. Az RTL Magyarország szitkomjának a két főszereplője a séfet alakító Schneider Zoltán és a szakácsot megformáló Jéger Zsombor. Talán kevesen emlékeznek rá, de tavaly a tévétársaság a sorozatot még egy másik színészpárossal jelentette be. 2021 novemberében a Big Picture konferencián Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes és programigazgató azt mondta, hogy A Séf meg a többiek főszereplői Miller Dávid és Schneider Zoltán lesznek.

hirdetés

Megkérdeztük az RTL Magyarországot, hogy ők cserélték le Miller Dávidot Jéger Zsomborra, vagy a színész lépett ki a produkcióból? Ezen kívül arra is rákérdeztünk, hogy bármelyik eset is áll fent, mi okból történt. A tévétársaság a SorozatWikinek adott válaszából kiderült, hogy Miller Dávid maga mondta vissza A Séf meg a többiek egyik főszerepét, ugyanis pihenni szeretett volna.

„2021 egészen biztosan Miller Dávid éve volt az RTL Magyarországnál: a Reggeli műsorvezetőjeként rendszeresen köszöntötte a nézőket, szerepet vállalt a Hotel Margaret című sorozatban és a jubileumi, 10. X-Faktor házigazdájaként októbertől december közepéig egy többórás, élő showműsorban bizonyította rátermettségét. A tévés munkái mellett rengeteget szinkronizált, külföldi tv-filmeket és sorozatokat forgatott, az Álarcos Énekes megnyerése után pedig elindult szólóénekesi karrierje, dalokkal jelentkezett, amiket az X-Faktorban lehetősége is nyílt bemutatni, és hónapokig készült zenekarával az élőzenés koncertekre.

Érthető módon elfáradt és pihenni szeretett volna, így jelezte a sorozat alkotóinak, hogy mégsem tudja vállalni a szerepet. A március 19-én indult szitkom főszerepét – Milán karakterét – az Örkény István Színház kiváló színművésze, Jéger Zsombor formálja meg”

– válaszolta az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága a SorozatWikinek.

hirdetés

Látványos, hosszabb előzetes érkezett az ősszel bemutatkozó S.E.R.E.G című sorozatból

Műsorváltozás: Mégsem megy majd egymás ellen a régi és az új Drága örökösök sorozat

23. heti nézettség - A The Floor lett az elmúlt évek legsikeresebb RTL-es vetélkedője

Hamarosan az RTL-en is látható lesz a Cobra 11 utolsó évada

Kiderült, hogy mikor érkezik az Elit utolsó évada a Netflixre

A 2. évad premierje előtt berendelték a Sárkányok háza 3. szezonját