Kedd délelőtt a Pesti TV-t üzemeltető Progress Media bejelentette, hogy Mészáros Lőrinc korábbi feleségétől, Kelemen Beatrix Csillától megvásárolják a Media Vivantis Zrt-t. Az utóbbi tévétársasághoz tartozik a LifeTV és az OzoneTV, melyeket Hajdú Péter vezérigazgató és csapata irányít. Részletek a Progress Media közleményében:

hirdetés

Kelemen Beatrix Csilla tulajdonos döntése alapján a Life TV-t és Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt. eladásra került. A vevő a Progress Media Hungary Kft.

A Life TV általános szórakoztató tematikájú csatorna, amely többek közt saját gyártású szórakoztató műsorokat, filmeket és televíziós sorozatokat sugároz, az Ozone TV pedig elsősorban a környezettudatos nézőknek szól, a kínálatában dokumentumfilmek, öko-reality sorozatok és ismeretterjesztő műsorok szerepelnek.

 „A Life TV és az Ozone TV megvételével évtizedes múlttal, erős branddel és stabil nézőközönséggel rendelkező tematikus tévécsatornákkal bővül a Progress Media televíziós portfóliója, kiegészítve a közéleti tematikájú Pesti TV-t. Célunk, hogy ezzel az egyedi, főként saját gyártású műsorokra építő televíziós portfólióval a Progress Media a hazai televíziós piac meghatározó szereplőjévé váljon. A menedzsment munkájával elégedett vagyok, továbbra is számítok Hajdú Péter vezérigazgató munkájára”

– hangsúlyozta Vaszily Miklós, a Progress Media Kft. társtulajdonosa.

„Az elmúlt két évben mind a Life TV, mind az Ozone TV konszolidálta pozícióját a hazai tévés piacon. Emellett arculatváltásuk is sikeres volt. Köszönöm a Life TV és Ozone TV munkatársainak a közös munkát.”

– nyilatkozta Kelemen Beatrix Csilla.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban