A Trónok harca eddigi évadaiban is bőven láthattunk nagy csatákat, az utolsó 6 részben viszont akkora ütközetre lehet számítani, amelyet a sorozat nézői eddig még nem tapasztalhattak a képernyőn. Jonathan Quinlan, a produkció rendező asszisztense osztott meg egy rövid közleményt az Instagramon, melyben a készítők a teljes stábnak köszönetet mondanak az elmúlt hónapok megfeszített munkájáért.

“Ez az Éjjeli Sárkányok tiszteletére szól! Köszönjük, hogy kibírtatok 55 éjszakát a hidegben, a hóban, az esőben, a sárban, a bárány ürülékben, és a szeles Magheramorne-ban. Amikor tízmilliók nézik majd ezt az epizódot világszerte, elenyésző részük lesz képes megérteni, mekkora munka volt a forgatás. Nem fogja érdekelni őket, hogy milyen fárasztó volt a fagyban dolgozni. Azt viszont látni fogják, hogy ilyen a tévében még nem volt. Ez nektek köszönhető” – olvasható a hivatalos képen, melyet a cikk alatt megmutatunk. Innentől spoilerekkel folytatjuk!

A SorozatWiki korábban is beszámolt már róla, hogy Északon hatalmas csatát forgatnak, hiszen többek között felgyújtották Derest, a Makulátlanok is megjelentek, illetve iszonyú hullatengert hagyott maga után az ütközet. Eddig csak sejteni lehetett, hogy egy nagy jelenetsorról van szó és nem különálló történésekről, most viszont biztossá vált, hogy ez a csata brutális lesz. Erre utal az is, hogy 55 éjszakán keresztül forgatta a stáb. Érdekesség, hogy a Fattyak csatáját fele ennyi ideig forgatták, pedig az volt a sorozat eddigi legnagyobb ütközete.

hirdetés

A Trónok harca 8. évada 2019-ben lesz látható az HBO-n, pontos premierdátum azonban egyelőre még nincsen.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része