A Netflix a Marvel Moziverzumra válaszolva megalkotja saját szuperhősős univerzumát, amely az egyik legtehetségesebb képregényíró, Mark Millar munkásságának adaptációja lesz. Az ő nevéhez fűződik többek közt a Kingsman – A titkos szolgálat és a HA/VER is. A népszerű streaming szolgáltató a Jupiter hagyatékával kezdi el a Millarworld névre hallgató univerzum létrehozását. Korábban bejelentették, hogy a széria május 7-én fog debütálni. Most egy hosszabb, magyar feliratos előzetes is érkezett hozzá, mely a cikk végén megtekinthető.

A Jupiter hagyatéka több generációt mutat be, középpontjában azok a hősök állnak, akik elsőként, az 1930-as években szerezték meg a képességeiket, valamint az ő gyermekeik. A fiatalok be akarják bizonyítani a világnak, hogy ők is képesek arra, mint szüleik. Meg akarják mutatni az értéküket, és többek közt azért is küzdenek, hogy megfeleljenek a elődeik hírnevének és a szigorú személyes normáknak. Az előzetesből kiderül, hogy mennyire is nehéz felnőni ehhez a feladathoz. Arra is választ kapunk majd, hogyan nyerték el az erejüket az első hősök egy bizonyos szigeten.

A főszerepekben Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Mike Wade, Andrew Horton és Matt Lanter lesznek láthatóak. Az egyelőre 8 részes sorozat írói Mark Millar, Steven S. DeKnight és a Brightburn – A lángoló fiú című film forgatókönyv írói, Brian Gunn és Mark Gunn. Millar executive producerként is részt vesz az elkészítésben.

hirdetés

hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata