A Netflix megalkotja a saját szuperhősös univerzumát, amelynek első sorozata a Jupiter hagyatéka. A széria Mark Millar képregényének adaptációja, melynek illusztrátora Frank Quitely volt. A tegnapi nap folyamán a streaming szolgáltató megosztotta az első rövid előzetest a Youtube-csatornáján, amelyből kiderül, hogy a széria 2021. május 7-én fog debütálni.

A Jupiter hagyatéka több generációt mutat be, középpontjában azok a hősök állnak, akik elsőként, az 1930-as években szerezték meg a képességeiket, és az ő gyermekeik. A fiatalok be akarják bizonyítani a világnak, hogy ők is képesek arra, mint elődeik. Meg akarják mutatni az értéküket, és többek közt azért is küzdenek, hogy megfeleljenek a szüleik hírnevének és a szigorú személyes normáknak.

A főszerepekben Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Mike Wade, Andrew Horton és Matt Lanter lesznek láthatóak. Az egyelőre 8 részes sorozat írói Mark Millar, Steven S. DeKnight és a Brightburn – A lángoló fiú című film forgatókönyv írói, Brian Gunn és Mark Gunn. Millar executive producerként is részt vesz az elkészítésben. A forgatás 2019 júliusában vette kezdetét, szeptemberben pedig bejelentették, hogy a készítő, Steven S. DeKnight – aki többek közt a Spartacusért volt felelős -kiszállt a produkcióból kreatív nézetkülönbségek miatt. A Marvel Moziverzumhoz hasonló Millarworld névre hallgató szuperhősös univerzum több olyan alkotásból fog állni, ami Millar képregényeiből készül.

hirdetés

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát