Az Apatigris első két évada 2020. április 4. és 2021. május 2. között volt látható az RTL Klubon és az RTL Most+-on. 2021 december elején Kolosi Péter bejelentette, hogy berendelték az Apatigris 3. évadát, melynek forgatása végül tavaly májusban el is kezdődött. Azt már korábban nyilvánosságra hozták, hogy a sorozat 2023-ban folytatódik, azonban azt nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor.

hirdetés

Most bejelentették, hogy a legújabb etap nem az RTL-re, hanem az RTL+-ra érkezik. 18-án, a mai napon pedig fel is került a sorozat legújabb évadának első része az RTL streaming szolgáltatójára, az RTL+-ra. A széria színészgárdájához ezúttal Hernádi Judit (Keresztanyu, Drága Örökösök – A visszatérés) és Lengyel Tamás (A mi kis falunk, A Nagy Fehér Főnök) is csatlakozott. A 10 részből álló évad mostantól minden szerdán új epizóddal jelentkezik az RTL+-on. Az Apatigris az RTL és a Paprika Studios közös fejlesztése. Az új évad kreatív producere Herman Péter, showrunnere Gasztonyi Kálmán, line producere Bene Krisztina. Az epizódokat Szilágyi Fanni és Tasnádi István rendezte.

Az Apaptigris 3. szezonjában Labanc Péter úgy dönt, hogy összeköltözik szerelmével, de nem élvezhetik sokáig az együttlétet, ennyi gyerek mellett minden napjuk válság-menedzsmentből áll. Vivi és Kornél között a gyermekvállalás miatt robban ki vita. Laura szívesen dolgozna ügyvédként, hogy kitaláljon a pelenkázás, etetés, altatás monotóniájából. Megbeszélik Gáborral, hogy felcserélik a szerepeket, és a férfi marad otthon Lujzival. Gábor azonban egy napig sem tartja be a megállapodást. Szandra ott marad Glóriával és Péterrel az új lakásban. Az évad során a lány párkapcsolati tanácsokat osztogat Mikinek, Kornél öccsének, barátságuk idővel kölcsönös vonzalommá alakul. Péter exfelesége, Katalin sem mond le arról, hogy az Apatigrissel újra összemelegedjenek. A folytatáshoz egy előzetes is érkezett, amely alább megtekinthető.

 

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna