Április közepén a Netflix közzétette a legfrissebb, első negyedéves gyorsjelentését. Ebből kiderült, hogy a streaming szolgáltató 200 000 előfizetőt veszített az előző negyedévhez képest. Ezután a médiavállalat vezérigazgatója, Reed Hastings két fontos bejelentést is tett. Először is elárulta, hogy a Netflix korlátozni szeretné a jelszómegosztásokat, ugyanis a becslések szerint jelenleg nagyjából 100 millió ember használhatja ingyenesen a szolgáltatást.

hirdetés

Ezen kívül azt is bejelentette, hogy hamarosan a Netflixnél is megjelenhetnek a reklámok. Ez azért is volt meglepő, mert Hastings korábban tagadta azokat a híreszteléseket, miszerint a streaming szolgáltatónál bevezetnék a fizetett hirdetéseket. Úgy tűnik, hogy most nagy előrelépés történt az ügyben. A New York Times információi szerint ugyanis a Netflix közölte a vállalat alkalmazottaival, hogy a vártnál korábban, már 2022 végén megjelenhetnek a reklámok a streaming szolgáltatónál.

Ez természetesen nem azt jelentené, hogy minden csomagban ott lennének a fizetett hirdetések. Lenne egy – a jelenlegieknél olcsóbb – csomag, melyben reklámokkal is találkoznának a felhasználók. A Netflix egyelőre nem kommentálta az értesülést.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora