Április közepén a Netflix közzétette a legfrissebb, első negyedéves gyorsjelentését. Ebből kiderült, hogy a streaming szolgáltató 200 000 előfizetőt veszített az előző negyedévhez képest. Ezután a médiavállalat vezérigazgatója, Reed Hastings két fontos bejelentést is tett. Először is elárulta, hogy a Netflix korlátozni szeretné a jelszómegosztásokat, ugyanis a becslések szerint jelenleg nagyjából 100 millió ember használhatja ingyenesen a szolgáltatást.

hirdetés

Ezen kívül azt is bejelentette, hogy hamarosan a Netflixnél is megjelenhetnek a reklámok. Ez azért is volt meglepő, mert Hastings korábban tagadta azokat a híreszteléseket, miszerint a streaming szolgáltatónál bevezetnék a fizetett hirdetéseket. Úgy tűnik, hogy most nagy előrelépés történt az ügyben. A New York Times információi szerint ugyanis a Netflix közölte a vállalat alkalmazottaival, hogy a vártnál korábban, már 2022 végén megjelenhetnek a reklámok a streaming szolgáltatónál.

Ez természetesen nem azt jelentené, hogy minden csomagban ott lennének a fizetett hirdetések. Lenne egy – a jelenlegieknél olcsóbb – csomag, melyben reklámokkal is találkoznának a felhasználók. A Netflix egyelőre nem kommentálta az értesülést.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor érkezik a Black Mirror legújabb évada

Suhajda Szilárd emlékére műsorváltozás lesz szombaton a TV2-n

Új főszereplővel folytatódik a brit drámasorozat az egyik magyar csatornán

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek a Netflixre júniusban

Műsorváltozás lesz vasárnap este az RTL-en

3 színész, köztük a Keresztanyu korábbi sztárja is szerepelni volt az HBO első magyar realityjében