A WandaVision után újabb Marvel sorozat indul a Disney+-on. Március 19-én érkezik A Sólyom és a Tél Katonája. A 6 részes széria a Bosszúállók: Végjáték utáni eseményeket dolgozza fel. A sorozat főszereplői a visszavonult Amerika Kapitány legközelebbi ismerősei lesznek. A történetről egyelőre annyit tudni biztosan, hogy a Sólyom (Anthony Mackie) és a Tél Katonája (Sebastian Stan) a Flag Smashers nevű terroristacsoport ellen fognak harcolni.

A Marvel hivatalos Instagram-oldala az elmúlt órákban tette közzé A Sólyom és a Tél Katonája karakterposztereit, melyeken ismerős helyszíneket is felfedezhetünk. A hősöktől balra a Parlament, jobb oldalukon pedig a Várnegyed látható. Ez azért nagyon érdekes, mert a sorozatot elméletileg Amerikában és Csehországban forgatták, nálunk nem járt a stáb. Elképzelhető, hogy pár magyarországi utcakép is bekerül a szériába, elvégre Budapest nagyon hasonlít Prágához.

Mindenesetre nehéz elképzelni, hogy egy ekkora cégnél a marketingesek elrontsanak egy plakátot. A Marvel egyébként előszeretettel forgat Budapesten, például a még be nem mutatott Fekete Özvegy jelentős részét is itt vették fel.

hirdetés
hirdetés

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi