A Bartha Krisztiánt alakító Seprenyi László 2013-ban csatlakozott a Barátok közthöz és mindig is a sorozat egyik fontos főszereplője volt. Áprilisban érkezett a hír, hogy kilép a produkcióból, sőt abbahagyja a színészetet és teljesen távozik a média világából. A pénteki részben már különleges katonai visszaemlékezésekkel és a Mátyás király téren lévő összejövetellel már elkezdték a karakter búcsúztatását, melyek a mai epizódban is folytatódnak. A SorozatWiki információi szerint a hétfő esti Barátok köztben lesz utoljára látható Seprenyi László az RTL Klub napi sorozatában.

A Krisztiánt alakító színész azonban már több hete leforgatta a záró epizódjait és elbúcsúzott a Barátok közt stábjától. „Nagyon kedvesek voltak a kollégák, lejöttek és megtapsoltak, mely borzasztóan jól esett! Látszott rajtuk, hogy nem csak egy protokoll volt, aminek eleget kell tenni, hanem őszinték voltak. Nagyon örülök, hogy velük dolgozhattam! Nagyon furcsa volt az utolsó nap, utoljára ballagás előtt éreztem így magam. Tudtam, hogy innentől más lesz minden! Azóta néhányszor az RTL székházának környékén jártam. Nagyon különös érzéseim voltak, ahogy rápillantottam a stúdióra és tudtam, hogy itt kellett volna lekanyarodni, hogyha oda járnék még dolgozni” – emlékezett vissza a színész a SorozatWikinek.

„Amikor elkezdtem a színészi pályámat, ez volt az első komolyabb megbízásom, ezért nagyon hálás vagyok a sorozatnak és Kalamár Tamásnak (a Barátok közt akkori producere – szerk.), aki kiválasztott erre a szerepre. Nagyon sok kollégával kerültem közelebbi kapcsolatba, főleg a Rudit alakító Csórics Balázzsal és az Alizt játszó Nagy Alexandrával, hisz velük forgattam a legtöbbet. Nagyon szép emlékként marad meg bennem a Barátok köztös munkám és az elmúlt hét évből a jó dolgokra szeretnék majd visszagondolni. A karakteremet is nagyon szerettem, egy jó és szimpatikus ember volt, ezért könnyen tudtam azonosultam vele. Krisztiánt még sokáig a szívemben fogom hordozni!” – zárta Seprenyi László.

hirdetés
hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G